Asiulinka to wy juz pewnie macie to drugie siedzonko do samochodu co ? nie nosidelko tylko taki fotelik ? prawda ?
reklama
Grzes jeszcze jezdzi w foteliku-kolysce (tym pierwszym), ale juz niewiele brakuje i glowka mu zacznie wystawac. Jak zacznie pewniej siedziec (za jakis miesiac lub dwa) przesadzimy go do fotelika Macka (ma taki od 9 kg), a jemu kupimy nowy. Ale fotelik Grzesia jest juz "na stale" przymocowany w naszym samochodzie -dla mnie jest za ciezki, zebym Grzesia targala w foteliku na nasze 4 pietro (bez windy).Asiulinka to wy juz pewnie macie to drugie siedzonko do samochodu co ? nie nosidelko tylko taki fotelik ? prawda ?
O matko! Ale musialas miec brzuszek, a wlasciwie to chyba brzuchol;-). A rodzilas to chyba cesarka?moj maly duzy sie urodzil 5020
Moj Grzes tez sie wyciagnal troche -wg tesciowej, bo ja tam roznicy za bardzo nie widze (jedynie po ubrankach).
katrinm5
Fan(ka)
jejku nie wyobrażam sobie zebym miała urodzić tak duze dzieckoTo mój Grześ wydawał mi sie dużybo prawie 4kgwitam kluseczki z tych naszch dzieciaczkow moj maly duzy sie urodzil 5020 a teraz wazy 9 kilo na poczatku byl strasznie gruby teraz sie wyciagnal nosi ubranka 80 :-)
klad20
Zaangażowana w BB
brzuch to miałam ogromny nikt nie wiedział ze on będzie taki duży tym bardziej ze jestem niska i urodziłam go normalnie ciężko było ale dostałam kroplowke i po 6 godzinach sie urodziłO matko! Ale musialas miec brzuszek, a wlasciwie to chyba brzuchol;-). A rodzilas to chyba cesarka?
Moj Grzes tez sie wyciagnal troche -wg tesciowej, bo ja tam roznicy za bardzo nie widze (jedynie po ubrankach).
Julia tydzien temu - 76 cm i 9700. Tutejsze health visitor - takie pielegniarki srodowiskowe, do ktorych _trzeba_ udac sie na wazenie i mierzenie co jakis czas, juz nawet przestaly mi mowic,ze mala nie miesci sie w krzywych. Tylko zaznaczaja w czerwonej ksiazeczce Julki kropeczki i juz.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
My po Julkowym szczepieniu i jest rozdrażniony:-(.Waga 9kg,klata 44,5cm,łepetynka 45,5cm.