reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Lipcowych Bobaskow

Witam , My juz po wizycie u health visitor Mala chyba jest najmniejsza z wszystkich lipcowych dzieciaczkow :sorry2::sorry2::confused::confused: powiedziala ze miesci sie w w srodku :tak:,

Blaneczka wazy ; 6.68 kg!
Kruszyneczka z Blani w porównaniu z moim Grrzesiem;-)Jak jest zdrowa to nie ma co sie martwić jak dobrze sie rozwija i nie choruje:tak:
Każde dziecko inaczej przybiera na wadze

reklama
Witam , My juz po wizycie u health visitor Mala chyba jest najmniejsza z wszystkich lipcowych dzieciaczkow :sorry2::sorry2::confused::confused: powiedziala ze miesci sie w w srodku :tak:,

Gratulujemy Blaneczce wagi.:tak::-) Kazde dziecko inaczej sie rozwija i inaczej przybiera na wadze. Wazne jest by systematycznie przybierala po troche.

Nasz Julek w porównaniu do lipcowych chłopców też jest drobniutki a raczej chudziutki - ma to po mnie.
Julek waży 8070g obwód głowy44cm a kl.piers.43cm
mierzyłam go sama i wyszło mi 75cm baaaardzo długi (to też może mieć po mnie-1,76)

Nasz Julek w porównaniu do lipcowych chłopców też jest drobniutki a raczej chudziutki - ma to po mnie.
Julek waży 8070g obwód głowy44cm a kl.piers.43cm
mierzyłam go sama i wyszło mi 75cm baaaardzo długi (to też może mieć po mnie-1,76)
Julek ladnie wazy :tak: (nie porownuj do innych dzieciaczkow,bo kazdy inna ma budowe i inaczej przybiera). No i wysoki chlopak z niego.

A ja we wtorek ide na szczepienie, wiec powiem wam wtedy jak to ma sie z Grzesiem.:-)

to prawda z tą wagą, że chodzi o to, zeby dzieciątko przybierało. ja wczoraj ważyłam mojego grubcia i wyszło 9660, przy czym miał na sobie pajacyk i taki spiworek. w kazdym razie zmierza do 9,5kg :-p ale nie sprawdzałam jaki dlugi, nadal nosi ciuszki 74.

Julkowa,

faktycznie niezły długasek :-)

Rany to mój Kacperek jest ile cięższy?!!:-D :-D :-D wszystko fajnie,tylko że go moja teściowa na rękach uczy nosić,czego ja nie robię(a teraz mi ciężko)...:-(

iiwka Karolinka tez waży 8.900, ale każde dziecko jest inne i nie ma się co przejmować tym że dziecko waży mniej. A Blania widocznie ma lekkie kości i nie ma po kim być gruba skoro rodzice są szczupli:-)Buziaczku a Ty nie nie stresuj wagą małej skoro mówią że się mieści w środku to widocznie tak jest a wagę na pewno jeszcze nadgoni jak nie teraz to za pare miesięcy.
Karolinka też mi się wydaje za chuda. Niby waży 8.900 ale jest wysoka i ta waga ginie. 2 tygodnie temu miała 74 cm, sama nie umiem zmierzyć:szok:

reklama
Do góry