reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Lipcowych Bobaskow

Witam , My juz po wizycie u health visitor Mala chyba jest najmniejsza z wszystkich lipcowych dzieciaczkow :sorry2::sorry2::confused::confused: powiedziala ze miesci sie w w srodku :tak:,

Blaneczka wazy ; 6.68 kg!
Kruszyneczka z Blani w porównaniu z moim Grrzesiem;-)Jak jest zdrowa to nie ma co sie martwić jak dobrze sie rozwija i nie choruje:tak:
Każde dziecko inaczej przybiera na wadze

reklama
Witam , My juz po wizycie u health visitor Mala chyba jest najmniejsza z wszystkich lipcowych dzieciaczkow :sorry2::sorry2::confused::confused: powiedziala ze miesci sie w w srodku :tak:,

Gratulujemy Blaneczce wagi.:tak::-) Kazde dziecko inaczej sie rozwija i inaczej przybiera na wadze. Wazne jest by systematycznie przybierala po troche.

Nasz Julek w porównaniu do lipcowych chłopców też jest drobniutki a raczej chudziutki - ma to po mnie.
Julek waży 8070g obwód głowy44cm a kl.piers.43cm
mierzyłam go sama i wyszło mi 75cm baaaardzo długi (to też może mieć po mnie-1,76)

Nasz Julek w porównaniu do lipcowych chłopców też jest drobniutki a raczej chudziutki - ma to po mnie.
Julek waży 8070g obwód głowy44cm a kl.piers.43cm
mierzyłam go sama i wyszło mi 75cm baaaardzo długi (to też może mieć po mnie-1,76)
Julek ladnie wazy :tak: (nie porownuj do innych dzieciaczkow,bo kazdy inna ma budowe i inaczej przybiera). No i wysoki chlopak z niego.

A ja we wtorek ide na szczepienie, wiec powiem wam wtedy jak to ma sie z Grzesiem.:-)

to prawda z tą wagą, że chodzi o to, zeby dzieciątko przybierało. ja wczoraj ważyłam mojego grubcia i wyszło 9660, przy czym miał na sobie pajacyk i taki spiworek. w kazdym razie zmierza do 9,5kg :-p ale nie sprawdzałam jaki dlugi, nadal nosi ciuszki 74.

Julkowa,

faktycznie niezły długasek :-)

Rany to mój Kacperek jest ile cięższy?!!:-D :-D :-D wszystko fajnie,tylko że go moja teściowa na rękach uczy nosić,czego ja nie robię(a teraz mi ciężko)...:-(

iiwka Karolinka tez waży 8.900, ale każde dziecko jest inne i nie ma się co przejmować tym że dziecko waży mniej. A Blania widocznie ma lekkie kości i nie ma po kim być gruba skoro rodzice są szczupli:-)Buziaczku a Ty nie nie stresuj wagą małej skoro mówią że się mieści w środku to widocznie tak jest a wagę na pewno jeszcze nadgoni jak nie teraz to za pare miesięcy.
Karolinka też mi się wydaje za chuda. Niby waży 8.900 ale jest wysoka i ta waga ginie. 2 tygodnie temu miała 74 cm, sama nie umiem zmierzyć:szok:

reklama
Do góry