Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Krzysio był dzisiaj na szczepieniu przeciwko WZW. Sam z Tatą . Tata był bardzo dzielny, Krzysio też.
Nasz synek waży 8980, mierzy 68 cm. Głowa 44,5 cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogratulować tacie i Krzysiowi:-)Dzielne chłopakiDuży chłopak rosnie z Krzysia:-)Krzysio był dzisiaj na szczepieniu przeciwko WZW. Sam z Tatą . Tata był bardzo dzielny, Krzysio też.
Krzysio był dzisiaj na szczepieniu przeciwko WZW. Sam z Tatą . Tata był bardzo dzielny, Krzysio też.
Oj ładnąA mi się wydaje że więcej ważyKatrinm ladna wage ma Twoj Grzes.:-)
Buziaczek daj znac jak Ci zwaza jutro Blaneczke.
A ja dzis z ciekawosci zwazylam Grzesia na wadze lazienkowej i wyszlo, ze wazy... okolo 9,3 kg.:-)
Witam , My juz po wizycie u health visitor Mala chyba jest najmniejsza z wszystkich lipcowych dzieciaczkow powiedziala ze miesci sie w w srodku ,Buziaczek daj znac jak Ci zwaza jutro Blaneczke.
A ja dzis z ciekawosci zwazylam Grzesia na wadze lazienkowej i wyszlo, ze wazy... okolo 9,3 kg.:-)