reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Lipcowych Bobaskow

reklama
Byliśmy dziś w przychodni w sprawie tej wysypki....niestety jak zwykle nas spławili:wściekła/y:ale za to zmerzyli i zwazyli :

waga 6480
długość 67cm

Agaa,moja kuzynka mieszka w Aberdeen i jak była u lekarza,bo malutka miała katar to lekarz powiedział żeby się nie przejmowała.O lekceważeniu pacjentów pisałam w wątku o Naszych Porodach.Nie martw się ,dziewczynki z reguły drobniejsze,ale silniejsze:tak:.

moj synek urodzil sie 6 lipca, waga 3700
na koniec 1 miesiaca wazyl 4300
na koniec 2 miesiaca wazyl 6400
na koniec 3 miesiaca wazyl 7000
na koniec 4 miesiaca wazyl 7750
na koniec 5 miesiaca wazy (dzisiaj) niecale 8500, dlugosc ma ok 65-67
ale nie wyglada grubo, jedynie ma udka Michelinki

Witam, Nasza Julka 5 grudnia ważyła 6840g, niestety nie była mierzona. na mojej domowej miarce wychodzi 65 cm. Pediatra mówiła, ze jest duża dziewczynką i wcalne nie jest drobna. A chłopaki z reguły większe i cięższe.

reklama
Do góry