reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Lipcowych Bobaskow

reklama
Już po wszystkiemu:-(,trochę bolało szczepienie a teraz Julek śpi.Te wagi łazienkowe są niezbyt dokładne albo mają dużą granicę błędu.Waga 8100g,głowa 44cm,klata 43.Fajny klucho.;-)

Ładnie rośnie Olgierd. Hmmmm a jaka klata 43! To chyba jakiś kulturysta będzie :-D:-D.Ja też mam wagę łazienkową elektroniczną ale nie ważę na niej Krzysia właśnie ze względu na duże błędy. Jutro idę z nim na szcze pienie to się wszystkiego dowiem :tak:.

reklama
A ja dzis bylam na usg bioderek z Grzesiem i przy okazji go zwazylam. Moj pulpecik wazy 8,5 kg. :-)
Czyli moja waga lazienkowa nie ma az takiego duzego przeklamania (wazylam go jakis tydzien lub dwa temu i wyszlo wtedy 8,3)

Do góry