reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
Kasia widze ze nasze córcie podobna waga, twoja nawet wiecej a mlodsza 2 tygodnie :) i nawet jelitowke podobnie przeszly :)

a gdzie we Wrocku mieszkacie?? moze jakies spotkanko kiedys??

Witam
Ja również jestem mamą Kwietniowego Dzieciątka...Majeczka przy urodzeniu ważyła 4860 kg i mierzyła 60cm...teraz to już pewnie waży dobre 10 kg:-) słodki ciężar..
pozdrawiam wszystkie Kwietniowe Mamusie

mamamai witaj w gronie kwietnioweczek......moj Igor tez byl duzy 4086...a teraz od 3 miesiecy 9300 i ani drgnie...pewnie do roku to do 10kg nie dociagniemy

smart78 dzieci w tym wieku zaczynają raczkować,chodzić albo już raczkują lub chodzą dlatego też przyrost wagi nie jest aż tak widoczny...zawsze to parę deko mniej przy noszeniu :-) podobno dzieci mając rok powinny potroić wagę urodzeniową...

Witam
Ja również jestem mamą Kwietniowego Dzieciątka...Majeczka przy urodzeniu ważyła 4860 kg i mierzyła 60cm...teraz to już pewnie waży dobre 10 kg:-) słodki ciężar..
pozdrawiam wszystkie Kwietniowe Mamusie

a myslałam że mój był największy hihihi 4600kg i 60 cm teraz prawiw 11kg

reklama
Do góry