my tylko parę deczko więcej...to nam dzieciaczki porosły:-)...a myslałam że mój był największy hihihi 4600kg i 60 cm teraz prawiw 11kg
reklama
kasira
Fanka BB :)
my tylko parę deczko więcej...to nam dzieciaczki porosły:-)...
a ile przytyłaś w ciązy ...ja 26kg :-(
i znowu jestem lepsza...ja 28kg:-(...ale już pozbyłam się tego balastu...popatrz jakie to wszystko podobne:-)...a ile przytyłaś w ciązy ...ja 26kg :-(
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Witamy Natalka była Motylkiem jak sie urodzila wazyla 2450, przy wypisie 2360, nie nalezy do duzych dzieci, teraz wazy jakies 7200, pozdrawiamy:-)
Witam!
Moja Wiki waży teraz 7,9kg na domowej wadze na golaska i ma jakieś 80cm (ale ciężko jest zmierzyć takiego szkraba dokładnie). Za dwa tygodnie idziemy na bilans, więc zobaczymy co pokaże waga u pediatry. Moja córcia je dosyć dużo różnych smakołyków no i jeszcze cyckujemy się dwa razy dziennie, ale jakoś mocno na wadze nie przybiera. Mam nadzieję,że na roczek dobijemy do 9kg:-)
Moja Wiki waży teraz 7,9kg na domowej wadze na golaska i ma jakieś 80cm (ale ciężko jest zmierzyć takiego szkraba dokładnie). Za dwa tygodnie idziemy na bilans, więc zobaczymy co pokaże waga u pediatry. Moja córcia je dosyć dużo różnych smakołyków no i jeszcze cyckujemy się dwa razy dziennie, ale jakoś mocno na wadze nie przybiera. Mam nadzieję,że na roczek dobijemy do 9kg:-)
młoda_mamusia
Fanka BB :)
Kubuś przy urodzeniu 3500 przy wyjsciu ze szpitala spadł do 3400 miał 56 cm, teraz na golaska 10 kg i tak cały czas od jakiś poltora miesiaca , tak mi troszke zmarniał bo dlugi sie robi a nie przybiera na wadze , ma 84 cm
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Nacia w pieluszce na wadze nieelektronicznej miała tydzień temu ok. 10kg 700, a mierzyła z miesiąc temu 75cm. Ciekawe, czy urosła?? Pewnie tak, bo ubranka, które do niedawna były nawet ciut za duże, są za małe i opinają ją na długość.;-):-)