reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
Witamy:biggrin2: Natalka była Motylkiem jak sie urodzila wazyla 2450, przy wypisie 2360, nie nalezy do duzych dzieci, teraz wazy jakies 7200, pozdrawiamy:-)

Witam!
Moja Wiki waży teraz 7,9kg na domowej wadze na golaska i ma jakieś 80cm (ale ciężko jest zmierzyć takiego szkraba dokładnie). Za dwa tygodnie idziemy na bilans, więc zobaczymy co pokaże waga u pediatry. Moja córcia je dosyć dużo różnych smakołyków no i jeszcze cyckujemy się dwa razy dziennie, ale jakoś mocno na wadze nie przybiera. Mam nadzieję,że na roczek dobijemy do 9kg:-)

ewka wazy 10250 :-) (waga urodzeniowa 3800) do 8, 9 miesiaca przybierala sporo, odkad zaczela sie wiecej ruszac - malenko, istnieje wiec szansa, ze nie trzeba bedzie zaraz znow fotelika zmieniac :blink::-D:cool2:

Po dzisiejszej wizycie u lekarza Basia waży 8400 :tak::szok: No to w tym miesiącu mała w końcu porządnie przybrała na wadze (poprzednie ważenie 7570):-) To chyba te nocne karmienia-ale się cieszę:-p:tak::-D

Kubuś przy urodzeniu 3500 przy wyjsciu ze szpitala spadł do 3400 miał 56 cm, teraz na golaska 10 kg i tak cały czas od jakiś poltora miesiaca , tak mi troszke zmarniał bo dlugi sie robi a nie przybiera na wadze , ma 84 cm

reklama
Nacia w pieluszce na wadze nieelektronicznej miała tydzień temu ok. 10kg 700, a mierzyła z miesiąc temu 75cm. Ciekawe, czy urosła??:-p:sorry2: Pewnie tak, bo ubranka, które do niedawna były nawet ciut za duże, są za małe i opinają ją na długość.;-):-):tak:

Do góry