reklama
Wczoraj zwazylismy Kube u lekarza......10350 g......spadl troszke na centylach i jest miedzy 3 a 10
Za to Filip .....tyje jak maly slonik
W 4 tygodnie przytyl 1600 g i wazy teraz 4600 :-)....i to w sumie na piersi....to co bedzie po butli ;-)
Pediatra powiedziala ze wyglada na starszego......i zasmiala sie ze duzej roznicy nie widac miedzy chlopakami ...haha baaaardzo smieszne
Za to Filip .....tyje jak maly slonik
W 4 tygodnie przytyl 1600 g i wazy teraz 4600 :-)....i to w sumie na piersi....to co bedzie po butli ;-)
Pediatra powiedziala ze wyglada na starszego......i zasmiala sie ze duzej roznicy nie widac miedzy chlopakami ...haha baaaardzo smieszne
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Kochane Mamusie my wlasnie bylysmy u lekarza i moja kruszynka wazy 9050g czy sa jeszcze inne pchełki ??
KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno ;-)
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle
MAMO LALUNI - moj Kuba to tez pchelka.....wazy nie duzo ponad 10 kg i chudy jest jak patyk...
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle
MAMO LALUNI - moj Kuba to tez pchelka.....wazy nie duzo ponad 10 kg i chudy jest jak patyk...
Ostatnia edycja:
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
ANETA ciesze sie ze nie tylko moja Natalka jest kurczczkiem, bo ja juz chyba mam obsesje jesli chodzi o jej wage.
reklama
kasira
Fanka BB :)
KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno ;-)
tak Aneta dokładnie mały jak miał 2 miesiące ważył 6100kg