reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

rosna nasze dzieciaczki, rosna
a ja ie wiem ile moj maluszek ma, waga cos kolo 11-12kg a wzrost? obstawiam 83cm - dzis go zmierze

reklama
Wczoraj zwazylismy Kube u lekarza......10350 g:sorry2:......spadl troszke na centylach i jest miedzy 3 a 10 :baffled:

Za to Filip :szok:.....tyje jak maly slonik :-D
W 4 tygodnie przytyl 1600 g i wazy teraz 4600 :-)....i to w sumie na piersi....to co bedzie po butli ;-)
Pediatra powiedziala ze wyglada na starszego......i zasmiala sie ze duzej roznicy nie widac miedzy chlopakami :dry:...haha baaaardzo smieszne :sorry2:

Widzisz Anetko, jak to jest-Kuba niejadek i słabo przybiera na wadze, ciągle się o niego martwiłaś, a tu proszę, drugi głodomorek i rośnie jak na drożdżach:tak::-)

Aneta to waga Filipka dobiła do wagi maćka jak się urodził hihihi
teraz waży 13600kg

KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno :sorry2:;-)
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle :-D
MAMO LALUNI - moj Kuba to tez pchelka.....wazy nie duzo ponad 10 kg i chudy jest jak patyk...

Ostatnia edycja:
Mamo Laluni-moja Basia też niedużo ponad 10 kg waży-ja też zawsze miałam hopla na tym punkcie, ale ostatnio ładnie je, więc się nie przejmuję:tak:

reklama
KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno :sorry2:;-)
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle :-D

tak Aneta dokładnie mały jak miał 2 miesiące ważył 6100kg

Do góry