reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

rosna nasze dzieciaczki, rosna
a ja ie wiem ile moj maluszek ma, waga cos kolo 11-12kg a wzrost? obstawiam 83cm - dzis go zmierze

reklama
Wczoraj zwazylismy Kube u lekarza......10350 g:sorry2:......spadl troszke na centylach i jest miedzy 3 a 10 :baffled:

Za to Filip :szok:.....tyje jak maly slonik :-D
W 4 tygodnie przytyl 1600 g i wazy teraz 4600 :-)....i to w sumie na piersi....to co bedzie po butli ;-)
Pediatra powiedziala ze wyglada na starszego......i zasmiala sie ze duzej roznicy nie widac miedzy chlopakami :dry:...haha baaaardzo smieszne :sorry2:

Widzisz Anetko, jak to jest-Kuba niejadek i słabo przybiera na wadze, ciągle się o niego martwiłaś, a tu proszę, drugi głodomorek i rośnie jak na drożdżach:tak::-)

Aneta to waga Filipka dobiła do wagi maćka jak się urodził hihihi
teraz waży 13600kg

KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno :sorry2:;-)
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle :-D
MAMO LALUNI - moj Kuba to tez pchelka.....wazy nie duzo ponad 10 kg i chudy jest jak patyk...

Ostatnia edycja:
Mamo Laluni-moja Basia też niedużo ponad 10 kg waży-ja też zawsze miałam hopla na tym punkcie, ale ostatnio ładnie je, więc się nie przejmuję:tak:

reklama
KASIRKA - popatrz na date do bylo troche dawno :sorry2:;-)
Teraz Filip wazy jakies 6500 g...czyli chyba mniej wiecej tyle samo ile Maciek w jego wieku ;-).....Jak na dziecko wyglodzone podczas ciazy calkiem niezle :-D

tak Aneta dokładnie mały jak miał 2 miesiące ważył 6100kg

Do góry