reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
Jak patrzę ile ważą i ile maja wzrostu Wasze maluchy, to stwierdzam, że Basia mała jest:confused::baffled::sorry2: Ostatnio ją mierzyłam przy miarce na drzwiach to było 81 cm:tak: No i z wagą tak jak pisałam wyżej-9500;-) Zaraz pędzę sprawdzić na siatce centylowej czy jest ok:-)

kasiu ale Twoje malenstwo to dama...a nsze faceciki ......i chyba musza troszke wiecej wazyc...chociaz nie wiem czy to prawdziwa teorja???????????

SMARCIK - moj facecik znacznie odbiega waga od pozostalych kwietniowych facetów ;-)...wiec w naszym przypadku teoria sie nie sprawdza :-p

Kuba - 17 miesiecy - wzrost 85 cm, waga - 10,1 kg

no moj nowy mezczyzna tez jest z tych ciezszych panow

3 tygodnie= ok 4.6 kg i 55 cm

a nela niewiem... ale raczej stanelo w miejscu i jest ok 12 kg i 80 cm

reklama
Aneta wedlug mnie jest ok i na swoj wzrost Kuba ladnie wazy :tak:
Kasiu25 Basia poprostu drobna dziewczynka - modelka moze bedzie ;-) nie widac po niej zeby jakas chudzinka byla, na swoje 81 cm to chyba dobrze wazy - sprawdzalas na siatce centylowej?
M_Ktosiu no Jimek ladnie nam rosnie :-)
Mloda_M - Nikodem tez ma 90´cm a ile wazy to niewiem bo niemam wagi moze w przychodni go wkoncu zwaza :tak:

Do góry