reklama
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
KASIU Moja Lalcia tez ładnie je ale caly dzien biegnie, na moment nie siadzie, a to tez swoje robi.Ja bym chciala zeby chociaz troszke przytyła, kreweteczka moja
Nic tylko sie cieszyc skoro je...... A ze mimo to szczuplutka - widac taki urok, a ruch robi swoje.KASIU Moja Lalcia tez ładnie je ale caly dzien biegnie, na moment nie siadzie, a to tez swoje robi.Ja bym chciala zeby chociaz troszke przytyła, kreweteczka moja
Moj Kuba nie dosc, ze jest malym tornadem, na chwile nie usiadzie....to nie chce jesc nic i kazdy posilek to katorga....Wiec jest niezlym chudzielcem...
A jak juz moja mama zaczyna narzekac jaki to on chudy i nic nie je....to calkiem mi sie flaki przewracaja...
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Aneta o mojej mamie to juz wcale nie wspomne (co prawda mieszka daleko)ale jak tylko tam jestesmy to zaraz rozwodzi sie nad tym ze mala jest chudzielec i nad tym co to nalezy zrobic zeby przytyla
sami
Fanka BB :)
M naprawil wkoncu nasza zepsuta wage elektroniczna ktora stala ponad rok wcisnieta w kat a wystarczylo wlozyc tylko baterie
Wyszlo ze Nikodem wazy 13,8 kg ale jakos tego po nim nie widac.
Zobaczymy ile bedzie wazyl na bilansie dwulatka ktory mamy niebawem.
A i urosl osttanio sporo -. jeszcze niedawno mial jakos 91cm a teraz 94. - z wszystkich bluzek mi powyrastal z dnia na dzien
Wyszlo ze Nikodem wazy 13,8 kg ale jakos tego po nim nie widac.
Zobaczymy ile bedzie wazyl na bilansie dwulatka ktory mamy niebawem.
A i urosl osttanio sporo -. jeszcze niedawno mial jakos 91cm a teraz 94. - z wszystkich bluzek mi powyrastal z dnia na dzien
reklama
SAMI - no miesci sie w normach, ale jest na samym dole siatki centylowej.....
I niestety jest jeszcze chudszy niz byl.....jak sie polozy to wystaja tylko zebra, a brzuch sie zapada do srodka
Dr stwierdzila, ze jest i maly i szczuply jak na swoj wiek....
Coz - trudno.....ostatnio zdarza mu sie prosic o jedzenie, wiec nie jest zle....rzadko bo rzadko, ale zawsze....;-)
Za to Filip.....waga z dzis - 7600 g (4 m-ce i 3 tyg.)
Dr i pielegniarka na poczatku (nie zagladajac jeszcze do karty) zapytaly mnie ile ma zebow ....bo myslaly, ze ma 7-8 m-cy
Na szczepieniu jak zwykle nawet sie nie skrzywil ;-)
I niestety jest jeszcze chudszy niz byl.....jak sie polozy to wystaja tylko zebra, a brzuch sie zapada do srodka
Dr stwierdzila, ze jest i maly i szczuply jak na swoj wiek....
Coz - trudno.....ostatnio zdarza mu sie prosic o jedzenie, wiec nie jest zle....rzadko bo rzadko, ale zawsze....;-)
Za to Filip.....waga z dzis - 7600 g (4 m-ce i 3 tyg.)
Dr i pielegniarka na poczatku (nie zagladajac jeszcze do karty) zapytaly mnie ile ma zebow ....bo myslaly, ze ma 7-8 m-cy
Na szczepieniu jak zwykle nawet sie nie skrzywil ;-)