reklama
Madzia troche się zdziwiłam ... że córa w wieku 3 lat 13 ważyła, ale wydaje mi się, że jest to także sprawa kości - on zawsze był przysłowiowym klockiem, jak miał 3 miesiące to wołalismy na niego Rysio Kalisz z powodu dwóch podbródków a teraz utrzymuje tą wagę 12,7 kg od około 2,5 m-ca, tylko się wyciąga. właśnie tak jak napisała KasiaJ82, my także rajstopki na 92 musimy zakupić. Będziemy u pani dr w następnym tygodniu to zobaczymy co tam wyjdzie w centylach ;-)
Kluliczek
Babka z laską
Kluliczek należy się cieszyć, że takiego chłopaka masz dorodnego ale sczerze mówiąc baaardzo wysoki jest.
Raczej malutkiego, ja piszę o moim starszaku . Tusiek to pewnie 11 dobija, ale niski po rodzicach jest, w końcu tatuś mu geny piktowskie przekazał, a mamusia sama nie wie skąd takie wyniosła, ale też od jakiś mieszkańców terenów zimnych .
mamjakty
styczniówka 2009
Dziś Ola była ważona na szczepieniu - 13,5 miesiąca - 9360g Nie wiem jak ona to zrobiła, byłam pewna że ok 10 kg będzie...
Ubranka głównie na 80.
Ubranka głównie na 80.
Ostatnia edycja:
klaudia011
Fanka BB :)
Filip 13 misięcy 9 dni
waga: 10,3
waga: 10,3
reklama
No to ładny jest rozrzut pomiędzy styczniakami.....Jedne ponad 12 inne ledwo 9.....Masakra....ja jako socjolog to już oczywiście na statystki przeliczam Moje biedactwo schudło...prawie 600 gramów prze chorowanie i zabkowanie...Mielismy prawie 12 a teraz ledwo 11 kilo waży...I pucki ma takie malutkie buuuu :-)
Moj tata na Piotrka mówił Wojtek....od Wojciecha Manna .....oj to było grubiutkie kiedys :-)
Moj tata na Piotrka mówił Wojtek....od Wojciecha Manna .....oj to było grubiutkie kiedys :-)