reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

Piotrek też jakoś niknie mi w oczach....cholerne choroby :dry: Biedne te nasze dzieciaczki....

Ja widzę, że niektóre dzieciaczki nas gonią z wagą :-D...jedno dzidzi już przegoniło ;-) ;-) ;-)
co do wrostu to ja sama nie wiem jak pielęgniarki to robią....ale co wizyta i ktos inny mierzy to Piotrek ma inny wynik...Teraz na bilansie wyszło że ma 2 cm mniej niz ostatnio :-)
A jak ja go mierze w domu przy ścianie to mi 80 wychodzi....Body ma na 92 na styk...a 96 super na długośc ale rekawki podwijamy....Bądź tu mądry jak ktoś potem chce zrobić mu prezent i pyta jaki rozmiar nosi :-D

reklama
dopisuje mojego wielkoluda : 12,7 kg i 84 cm , ubranka na 86 - w polskiej numeracji, włoska numeracja - 82/90 (czyli 18-24 m-ce)

i ja się dziwie że boli mnie kręgosłup :-D:-D

Kluliczek należy się cieszyć, że takiego chłopaka masz dorodnego :-D ale sczerze mówiąc baaardzo wysoki jest.

Mia faktycznie duży chłopak!!
Ja dzisiaj małej założyłam body na 92 i super pasuje:tak:
Adi właśnie trudno komuś powiedzieć na jaki rozmiar ma kupić, bo różnie bywa z tą numeracją;-)
Madziuo kurczę to troszkę zgubił.. ale i tak duży chłopaczek jest:-)

reklama
Do góry