reklama
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Taka jestem szczęśliwa, a może nawet bardziej , dziś byłam u pediatry zważyć moją niuniusię, waży 8,760 kg; cieszę się jak małe dziecko - ostanio waga stała w miejscu przez 2 miesiące , a teraz wreszcie uprgnione 220g w dwa tygodnie - swoja drogą nie wiem z czego przybrała bo je mikroskopijne ilości , ale może taka jej uroda:-):-):-):-)
Taka jestem szczęśliwa, a może nawet bardziej , dziś byłam u pediatry zważyć moją niuniusię, waży 8,760 kg; cieszę się jak małe dziecko - ostanio waga stała w miejscu przez 2 miesiące , a teraz wreszcie uprgnione 220g w dwa tygodnie - swoja drogą nie wiem z czego przybrała bo je mikroskopijne ilości , ale może taka jej uroda:-):-):-):-)
aniaj151
Fanka BB :)
To Dominik przegonił Pitera. Waży ok 11 kg za półtora tygodnia będzie miał 10 miesięcy
Maja 9,5 m-ca
9,800 kg
83 cm
Black, Twoja Julka też jest taka długa? Bo z tego co pamiętam startowała jakoś podobnie jak moja córa, a ja mierzyłam ją dziś sama i się zastanawiam, czy mi dobrze wyszło, choć miarka nie jest jakimś skomplikowanym urządzeniem
9,800 kg
83 cm
Black, Twoja Julka też jest taka długa? Bo z tego co pamiętam startowała jakoś podobnie jak moja córa, a ja mierzyłam ją dziś sama i się zastanawiam, czy mi dobrze wyszło, choć miarka nie jest jakimś skomplikowanym urządzeniem
mamjakty
styczniówka 2009
Ola - 9,5 miesiąca - 9400g i 71 cm.
ravenalka - to Majka długa dziewczyna jest! :-)
ravenalka - to Majka długa dziewczyna jest! :-)
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Maja 9,5 m-ca
9,800 kg
83 cm
No Julka urodziła się 4400 i 62 cm.
Na chwilę obecną na liczniku 9.950 i 82 cm. Ciuszki na 80 cm są na styk, przechodzimy na 86 już pomału.