reklama
normatywna
Fanka BB :)
no chłopaki jak ta lala
alexandra_73
rozrasta nam sie mlodziez...:-)a my jutro idziemy na U5 -(rozwoj psychosomatyczny) to bede wszystkie biezace wymiary olego znala
antonina01
pomiary z dziś z przychodni:
Nadia 4,5 m-ca
waga 6700 (ur. 3800)
wzrost;-) 64cm (ur 54)...hm mi sie zdaje ze ma wiecej, jak ją mierze to mi 67 wychodzi...
idziemy jak burza po 50centylu, a co ciekawe w ciąży było tak samo
Nadia 4,5 m-ca
waga 6700 (ur. 3800)
wzrost;-) 64cm (ur 54)...hm mi sie zdaje ze ma wiecej, jak ją mierze to mi 67 wychodzi...
idziemy jak burza po 50centylu, a co ciekawe w ciąży było tak samo
Ostatnia edycja:
antonina01
no tak przybiera, śmieje sie ze tak jak je tak przybiera. Juz troche sobie odpuściłam. Nie schizuje sie tym i Nadia jakos spokojniej je...wiem juz ze to poprostu taki typ:-)
ewuniaaa
Zaciekawiona BB
My też rośniemy po wizycie w przychodni na 4 miesiące i 3 tygodnie Arek waży 7,5 kg(wiem dlaczego boli mnie kręgosłup) i ma 76 cm.
Madzialena79 mój synek podobnie jak u Ciebie bierze się do siadu - lekarka mówiła że to całkiem normalne i nie ma się co bać. Po prostu zdolniachy z nich Tylko mój strasznie leniwy bo przewracać sam się na brzuszek nie chce - ma to po mnie niestety
Madzialena79 mój synek podobnie jak u Ciebie bierze się do siadu - lekarka mówiła że to całkiem normalne i nie ma się co bać. Po prostu zdolniachy z nich Tylko mój strasznie leniwy bo przewracać sam się na brzuszek nie chce - ma to po mnie niestety
..aenye
Mama grudniowa'06
to siadanie to w normie :-) na 6 miesiecy dziecko czesto siedzi juz samo, bez podparcia i nieraz potrafi samo usiasc z lezenia :-) takze nie obawiajcie sie, nie zrobicie im krzywdy, 'sadzajac' (oczywiscie rozsadnie) lub dzwigajac do siadania.
alexandra_73
najnowsze wymiary:
6300g (1230g)
67cm (39 cm)...nadganiamy
6300g (1230g)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
najnowsze wymiary:
6300g (1230g)
SUPER!!! nadganiajcie
my wczoraj mieliśmy z Leo kontrolę u neuro i jest dobrze; rwaniem się do siadu mam się nie martwić, bo pomału dzieć ćwiczy i dobrze; część odruchów ma na wiek urodzeniowy, część zgodny z korygowanym, grunt, że nie jest w tyle; następna kontrola za 2 m-ce, a teraz kontynuacja rehabilitacji;
Ostatnia edycja: