reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost kwietniowych maluszków.

reklama
trzech potiwerdzilo na cycu ma prawo jak sztuczne to dieta u kuzynki bylo to samo a teraz ma 2 lata i 15kg. Gracjan jest po prostu wielki naprawde wielki tzn dlugiii

jakie wielkoludy :-D moj drobniutki, musze go pomierzyc. poki co na razie nosi rozmiar 62 i 68 z h&m (dla porownania, nie zeby tylko w h&m chodzil ;-) )

ale 3 tyg temu bylam na placu zabaw z dzieciarnia i przysiadla sie do mnie babka z czteromiesiecznym niemowlakiem - bylam pewna, ze ma jakies 8 miesiecy najmniej! glowka dwa razy wieksza od mojego Felcia, no doslownie... musze sie z wami spotkac, dziewczyny, i porownac wszystko :-) hehe

ja tez musze mojego pomierzyc. Wiem ze jest dlugi bo wchodzi w rozmiar 6-9m juz od jakiegos czasu, a nawet ostatnio niektore bodziaki na 9-12 wyciaglam i tez mu sa ok, no moze ciut za duze. :-) ale gruby nie jest. No moze taki nabity. Musze sie wreszcie wybrac i go zwazyc, bo z JOshem to jak napadnieta prawie co tydzien latalam a z Madim juz 2razy o szczepieniu zapomnialam:unsure:

wogole to Josh mial taki kombinezon jak mial ok 14miesiecy na zime - rozm. 80 na metce i on jest ciut za duzy teraz na Maduska, ale domyslam sie ze do zimy mu styknie :szok:

reklama
matko, jestem zalamana :-( maly wazy 6600 i mierzy raptem 67cm, dwa miesiace temu 5500! kilogram tylko w dwa miesiace!?? matko, i te jego ciagle wymioty... i te plesniawki... bosz...

Do góry