reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost kwietniowych maluszków.

eee wazne ze przybiera i sie dobrze rozwija :-) moze drobny po mamie bedzie? a moj sie nie przekreca na brzuszek/plecy, nie pelza, nie wklada nozek do buzi jak wasze dzieci - i sie nie martwie ;-) kazdy jest inny, a moj niunio leniwy :-D po tatusiu :p hihi

reklama
Aenye dziecko na piersi po 3 miesiacu powinno przybierac 110-120g tygodniowo więc spokojnie nie masz się czym martwić :)

Aenye - ja też jakis czas miałam schiza ze moje jakies małe, teraz ma 6500, ale wygląda naprawde "dobrze". Wogóle mało je, wszystko na siłe, juz nawet nie zliczam ile wypija mm zeby sie nie dołować i dobrze:-)

Ja wczoraj zważyłam młodego i przybrał nie całe 100g....ale on rośnie skokowo........ Albo to efekt jego wiecznego wiercipienctwa...:p

Marma, no wlasnie, w sumie moj sie super rozwija i jak zauwazylyscie na zdjeciach jest pulchniutki, a ze malo przybral - chyba wlasnie dlatego, ze naprawde bardzo jest zywy, nie ulezy w miejscu, pelza, kreci sie wokol wlasnej osi i nawet nie traci czasu na sen :p

no ale drobny jest, trudno. dziwi mnie tylko, ze i Filip, i Feliks drobni, a moj maz 190cm. no nic ;-) moze podrosna z czasem!

A moja to nie wiem po kim drobna, mąż prawie190, ja 170, raczej nie drobni jesteśmy;-), a ona no w sumie nie wygląda na chuchro, ale waży ok 6500, moze 6600, bo ona przybiera ok 100-150yg. Ubranka nosi od 62-68, no sweterek ma na 74 ale jest dłuższy i wogóle powiem wam ze ja nie mam takich rzeczy ze ona nie włożyła...raczej we wszystkim zdąży pochodzić...

reklama
Dorian na dzisiaj -6450 g-i nowa sztuczka-jak tylko ma się o co złapać (lub o kogoś) to do siadania się zbiera...nie wiem czy nie za szybko,ale nic go nie popędzamy,robi sobie co chce:) na brzuszek się przewraca w każdą stronę,a z brzuszka tak jak mu się chce:)

Do góry