reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Bylam z Frankiem dzis u lekarza wiek 6 mce i 3 tygodnie a wazy 7650 a mierzy 77cm.Zatem znoeu waga stoi a idzie w gore :confused: Dziwi mnie ze nie przybral bo wydawalo mi sie ze tak i to sporo biorac pod uwage jego ogromny apetycik...

buba ale przeciez Franek sporo sie rusza - a skoro lekarz nie stwierdzil nic zlego to nie ma sie czym niepokoic :) teraz dzieci beda coraz mniej prZybierac :)

Buba - Twój Franuś chyba ma bardzo dobrą przemianę materii;-):-). Powinnaś się cieszyć, bo nadwaga pewnie mu nie grozi:-), no i ma zadatki na wysokiego przystojniaka;-).

no i po wizycie - mala w wiwku 6,5 miesiaca wazy 7,89 kg; czyli w jakies 3 tygodnie przytyla 300 g -czyli norma :) lekarz uwaza ze ok, tym bardziej ze mala dobrze wyglada

My też mieliśmy dzisiaj wizytę związaną ze szczepieniem. Przy okazji żeśmy się zważyli i Misiowy szkrab (o ile można go tak nazwać ;-) ) waży 9.200 g.

Żuczku Misio dużo waży, masz co nosić :tak: Gratulacje dla Niego!

Magdaleona pytałam pediatry o te mięsko i powiedziała mi że można dawać dużo mięska i codziennie. Pytałam czy jest możliwość przedawkowania mięska powiedziała że nie :tak: Tylko jak się daje żółtko to już mięska nie, wiadomo za dużo białka zwierzęcego.
A wagą się nie przejmuj, najaważniejsze ża mała przybiera prawidłowo.

Ja Karolcie będę ważyć we czwartek (w kolejną miesięcznice), ciekawe ile przybrała, stawiam że waga wskaże 7300 gram.

reklama
Wrocilismy od pediatry..a wiec nasza waga troche zawyza..Kubek wazy 9450 a nie 10 kg ale i tak juz jest klocuszek dlugosc a raczej wzrost cale 70 cm...no kawal chlopa :-D

Do góry