reklama
Margarett naprawdę masz co nosić! Gratulacje dla Natalki !!!
Idzia zaszokowałaś mnie ta opowieścią o tym dziecko co tyle waży, mam takie samo zdanie jak Buba.
Zuzia Ty też masz co nosić! Gratulacje dla Kubulka!!!
Karolinka 9 października ważyła 6700 dziś ważyłam się z nią i bez niej i wyszło że waży ok. 7200 ale u lekarza ważyć będę ją dopiero ok. 9 listopada to się okaże. Ostanio przybrała ponad 600 gram przez miesiąc, kaszka naprawdę dużo daje
Idzia zaszokowałaś mnie ta opowieścią o tym dziecko co tyle waży, mam takie samo zdanie jak Buba.
Zuzia Ty też masz co nosić! Gratulacje dla Kubulka!!!
Karolinka 9 października ważyła 6700 dziś ważyłam się z nią i bez niej i wyszło że waży ok. 7200 ale u lekarza ważyć będę ją dopiero ok. 9 listopada to się okaże. Ostanio przybrała ponad 600 gram przez miesiąc, kaszka naprawdę dużo daje
papajka
Fanka BB :)
Margarett Polka wagowo to więcej niż Natalka:-) Jak miała skończone równo 6 m-cy to ważyła: 8700 gram. Normalnie nie wiem po kim tak ma
Tzn. jak ją karmiłam tylko piersią na macierzyńskim baaardzo szybko nam przybierała - i pediatra uważa że to normalne-teraz tylko ten wzrost kontunuuje. Niezłe dla nas ćwiczonka
A przez miesiąc przybrała 500 więc tak naprawdę nie przybiera już tak gwałtownie: wszystko się stabilizuje:-)
Iza1 jak fajniutko Karolinka wygląda na zdjonku w podpisie!
Skoczę do galerii - i poogladam zdjęcia Waszych szkrabów- pewnie wszytski dzieciaczki już taaaakie duże!
Tzn. jak ją karmiłam tylko piersią na macierzyńskim baaardzo szybko nam przybierała - i pediatra uważa że to normalne-teraz tylko ten wzrost kontunuuje. Niezłe dla nas ćwiczonka
A przez miesiąc przybrała 500 więc tak naprawdę nie przybiera już tak gwałtownie: wszystko się stabilizuje:-)
Iza1 jak fajniutko Karolinka wygląda na zdjonku w podpisie!
Skoczę do galerii - i poogladam zdjęcia Waszych szkrabów- pewnie wszytski dzieciaczki już taaaakie duże!
Magdaleona
Fanka BB :)
Jestem w szoku po tym co przeczytałam o maluszku z tak wielką nadwagą. Czy lekarka nie powiedziała matce że to nie był głód tylko może potrzba ssania i może wystarczył by smoczek? Współczuję temu dzicku bo w przyszłości będzie mieć problemy z tego powodu.
A moja kruszynka jest chyba najm niejsza 7,5 miesiąca i 7,7 kg. W ostatnim miesiący przybrała już co prawda nieco więcej bo 500 g a nie 300 g jak zwykle - widać domowe obiadki są lepsze niż słoiczki zwłaszca że daję dużo więcej mięska niż przepisowe 20 g na posiłek
A moja kruszynka jest chyba najm niejsza 7,5 miesiąca i 7,7 kg. W ostatnim miesiący przybrała już co prawda nieco więcej bo 500 g a nie 300 g jak zwykle - widać domowe obiadki są lepsze niż słoiczki zwłaszca że daję dużo więcej mięska niż przepisowe 20 g na posiłek
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ważyłam dziś mojego Kubusia, bo jakiś ciężki mi się ostatnio wydaje i wyszło mi 8700 g. A osiem dni temu, przy szczepieniu, miał 8090 g. Czy to możliwe, że w 8 dni przybrał 600 g. Wcześniej przybrał 900 g przez 6 tygodni, a tu nagle taki skok. Chyba muszę go przystopować z jedzeniem.
reklama