reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

A my byliśmy pod koniec października do szczepienia. Amelcia waży 6900 kg, a Oliwier 7700 kg. Amelcia to straszny niejadek juz nie wiem co robić...:sick: A Oliwierowi zalezy tylko na tym, zeby mieć butlę pełną!:happy:

reklama
Justynko nie przejmuj sie ze Amelka malo je.Napewno je tyle ile potrzebuje i glodniutka nie jest bo by sie domagala.A Oliwierek to wazy prawie tyle samo co moj Franek :tak: Ale chlopy to tak maja ze lubia pelen brzuszek i byle duzo.A co to bez roznicy....;-).A z babeczkami to roznie.Jedne sie opychaj inne na diecie wiecznie...

Buba2006 no fakt jest faktem ze kobietki dbają o linie. Ale z Amelcią mam taki problem, że ona ładnie jadła jak na nią...po 140 ml, ale coś się jej odwidziało...od momentu kiedy była na weekend u moich "jeszcze teściów". Po tym zdarzeniu wogóle jest inna. Albo ida jej po prostu zębusie. Zobaczymy

Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest wiecznie glodne :-D
Butle odstawia jak juz sie najje, ale jak za minute zobaczy, ze my cos jemy, to az jej slina cieknie i o malo nie wsadzi swojego buziaczka do talerza :-) Normalnie trzeba ja na sile z daleka trzymac :-D
Czasem dam jej przylepke, to denerwuje sie, ze jej calej nie moze do buzi wsadzic (a jest zaraz po swoim obfitym obiadku)

A wyglada to tak:
1. Wymowne spojrzenie na talerz
1.jpg
2. Viki z bula
a7bcre2.jpg

Priscilla Bombeczka!!! Maly glodomorek z Tvojej Vikusi!! Poprostu widac to w jej mince :-) taka wielka bula w takich maluskich raczkach....:-) A nie boisz sie tak wczesnie glutenu wprowadzac??

Ona i tak tego nie je, tylko ssie. Poza tym nie dostaje buly kazdego dnia, tylko okazjonalnie. Watpie aby jej to zaszkodzilo.
Zreszta dawniej juz wiekszosc rzeczy dawalo sie dzieciom od 6-ego m-ca i jakos zyjemy :-)

Muszę przyznać, że mój Kubuś jest największy... tzn. najcięższy z czego wcale nie cieszą się moje plecy... waży 9600 dkg no ale urodzony jest w marcu... Z takiego wczesniaczka wyrósł mi taki kawał chłopaczka :) :-)

Anek@ nawet waga naszych synków jest podobna :-)

Anek ojoj ale masz kawalera w domu, kto by pomyślał że to wcześniaczek :tak:

Priscilla nie wiem dokładnie jaki ma wzrost Karolinka bo lekarka nigdy jej nie mierzy, ciężko zmierzyć takiego szkraba. Wszyscy mówią że jest drobna ale bardzo długa jak na swój wiek. Ubranka wyglądają tak że rozmiar 74 jest w sam raz na nóżkach ale rękawki ma za długie, tak jakby od pasa w dół miała rozmiar 74 a od pasa w górę 68 :-D

reklama
To też jest różnie z ubrankami, zależy w jakim sklepie się kupuje i jakie ubranko. Np w H&M bodziaki są dobre 74 lub nawet 68 a bluzeczki tylko 80.

Do góry