reklama
A ja sie dowiedziałam, że i mięsko i żółtko razem. Że poł żółtka co drugi dzień, a mięsko codziennie.
Ale duże te Wasze dzieci. Fajnie Ale na pocieszenie myślę sobie, że mam mniej do noszenia, no i Jagoda jest od niektórych młodsza o miesiąc
Ale duże te Wasze dzieci. Fajnie Ale na pocieszenie myślę sobie, że mam mniej do noszenia, no i Jagoda jest od niektórych młodsza o miesiąc
Najważniejsze, ze dzieiciaczki odżywiają się prawidłowo i poprawnie przybierają na wadze. Nasz szkrabo też wyhamował z przybieraniem, ja myślałam po jego ciężkości, ze będzie więcej na wadze. Na dzień wczorajszy było 8445. To i tak nie dużo, przecież był najcięższym kwietniowym noworodkiem na BB. A teraz niejeden Wasz brzdąc go prześcignął. Ja się nie martwię, bynajmniej oszczędzam plecki Byliśmy na szczepieniu i musze pochwalić synka, był bardzo dzielnym pacjentem. W nagrodę dostał 3 nowe tekturowe książeczki, furrorę robi aktulanie BAMBO.
Priscilla
Fan(ka)
Iza, a jaki ma wzrost?? Viki jest strasznie dluga, ale dosc szczupla. Widze po ubrankach, ze juz dawno nie miescila sie w te na 6 m-cy pod wzgledem dlugosci nozek.
Zreszta teraz mamy kombinezon 9-12 m-cy i nozki jej czesto wystaja, a gora jest duzo za duza
Zreszta teraz mamy kombinezon 9-12 m-cy i nozki jej czesto wystaja, a gora jest duzo za duza
reklama