reklama
Oli- pół łyżeczki jedynie do wieczornego karmienia...
hmmmm ja to chyba jeszcze zaczekam bo się boję lepiej bede się czuła jak bedzie miał skończone te 3 miesiące albo więcej
a tak masz racje że mamy pudzianów w domku hehe ale mam przynajmniej słodkie fałdki do całowania hehe
henrietta5
Fanka BB :)
strasznie jestem ciekawa ile wazy ten mój klocuś, jutro idziemy do lekarza z wynikami krwi to sie okaże
henrietta5
Syla24- no to mamy małych "pudzianków" w domu. Wyczytałam w siepniowych mamusiach, że tam babeczki dawały swoim maleństwom już do mleka kaszkę ryżową...- tzn kiedy były w takim wieku jak nasze. Tak sobie myślę...czy by nie spróbować......może by wtedy mój bączuś przespał trochę dłużej w nocy.....tylko jak to by się miało do wagi...
tez się zastanawiałam nad kaszką ryżową przynajmniej na noc, chociaż problemów ze spaniem nie mamy. Ale boje się o wagę małego, bo apetyt to on ma niezły
Henrietta, Syla- ja tak malutko chciałam dodać tej kaszki żeby zobaczyć, czy maluch będzie lepiej spał w nocy. Ale póki co to jeszcze nie kupiłam jej nawet. Hamuję się właśnie tym, że i tak mam klocuszka w domu już a jak dodam kaszkę to ...ohoho! Ale czytałam, że wtedy dziecko je rzadziej bo jest dłużej syte..więc już sama nie wiem. Póki co- jeszcze nad tym myślę;-)
rezeda
Ola- za 2 dni skończy 3miesiące, waga 6400 ;-) przy urodzeniu 2950. Wyszłyśmy ze szpitala z wagą 2760.
henrietta5
Rezeda duża ta twoja dziewczyna - urodziła się malutka, a teraz nadgania
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Rezeda to takie same małe kruszynki zabierałysmy do domu...Julka 2720 ale tak samo jak twoja nadrabia skutecznie
reklama
Franek waga przy wyjsciu ze szpitala 3250
teraz ma 2 miesiace i 3 tygodnie 7000!!!
waży więcej niż polroczne dziecko sąsiadki - a ile cialka mam do calowania
i to tylko na z piersi je.... nie chce myslec co by bylo gdyby byl na butli .......
teraz ma 2 miesiace i 3 tygodnie 7000!!!
waży więcej niż polroczne dziecko sąsiadki - a ile cialka mam do calowania
i to tylko na z piersi je.... nie chce myslec co by bylo gdyby byl na butli .......