reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
hehe nic nie poradze lubi chłopak zdrowo zjeśc:-)
u nas cyc dwa razy w dzień i dwa razy w nocy a tak to buteleczka:tak: bo mama nie nadązyła baru mlecznego otwierac he he

Melduje że Julka wlasnie przekroczyla 5 kilo :)
11 tydzień i juz 5100 :))
Nie wiem ile ma centymetrów...dzisiaj moze uda mi sie samej s[prawdzić. Wiem tylko ze strasznie szybko rośnie i jest mega dluuuuga. Musiemy powoli zmienić kołyske na łózeczko bo me dziecię juz sie prawie nie mieści he he he

Szyszunka, Syla24- a ja już martwiłam się, że mój mały to nadwagę ma...i jak ja się pediatrze pokażę... niecałe 10 tyg i 7 kg:-D- waga domowa. Długość to 62 cm- a miał ur. 55 cm, główka z 36 rozrosła się do 41 cm, a stópki mają 10 cm.:-D Właśnie dziś pomiary robiłam...:-D
W większość ciuszków już się nie mieści...:sorry:
Miałam nadzieję, że do marca pojeździmy w gondoli, ale widzę że to marne szanse....:sorry:

elaine :sorry: ja też miałam taki zamiar odnośnie gondoli:tak: ale pewnie w styczniu wyciągniemy spacerówkę hehe:-) nasz mały ma już 68 cm :szok: niewiem co on tak szybko rośnie i mój to ma chyba nadwaga bo jak patrze to jest największy:sorry: już nawet mniejsze proporcje mleka rozrabiam;-)

każdy kto przychodzi to mówi że Filip wygląda na 6 miesięcy:eek:

Syla24- no to mamy małych "pudzianków" w domu:-D:-D:-D. Wyczytałam w siepniowych mamusiach, że tam babeczki dawały swoim maleństwom już do mleka kaszkę ryżową...:eek:- tzn kiedy były w takim wieku jak nasze. Tak sobie myślę...czy by nie spróbować....:confused2::eek:..może by wtedy mój bączuś przespał trochę dłużej w nocy...:eek::confused2:..tylko jak to by się miało do wagi...:confused2:

reklama
Do góry