reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
Oli- pół łyżeczki jedynie do wieczornego karmienia...:eek:

hmmmm ja to chyba jeszcze zaczekam bo się boję:sorry: lepiej bede się czuła jak bedzie miał skończone te 3 miesiące albo więcej:tak:

a tak masz racje że mamy pudzianów w domku hehe:-D:-D:-D ale mam przynajmniej słodkie fałdki do całowania hehe

Syla24- no to mamy małych "pudzianków" w domu:-D:-D:-D. Wyczytałam w siepniowych mamusiach, że tam babeczki dawały swoim maleństwom już do mleka kaszkę ryżową...:eek:- tzn kiedy były w takim wieku jak nasze. Tak sobie myślę...czy by nie spróbować....:confused2::eek:..może by wtedy mój bączuś przespał trochę dłużej w nocy...:eek::confused2:..tylko jak to by się miało do wagi...:confused2:

tez się zastanawiałam nad kaszką ryżową przynajmniej na noc, chociaż problemów ze spaniem nie mamy. Ale boje się o wagę małego, bo apetyt to on ma niezły

Henrietta, Syla- ja tak malutko chciałam dodać tej kaszki żeby zobaczyć, czy maluch będzie lepiej spał w nocy:sorry:. Ale póki co to jeszcze nie kupiłam jej nawet:tak:. Hamuję się właśnie tym, że i tak mam klocuszka w domu już a jak dodam kaszkę to ...ohoho!:-D Ale czytałam, że wtedy dziecko je rzadziej bo jest dłużej syte..więc już sama nie wiem. Póki co- jeszcze nad tym myślę;-)

reklama
Franek waga przy wyjsciu ze szpitala 3250
teraz ma 2 miesiace i 3 tygodnie 7000!!!

waży więcej niż polroczne dziecko sąsiadki:) - a ile cialka mam do calowania:)
i to tylko na z piersi je.... nie chce myslec co by bylo gdyby byl na butli .......

Do góry