reklama
eli88
Fanka BB :)
Dziewczyny na jaki rozmiar ubranek zakładacie maluchom. My wyrastamy już z 68 cm tylko nietóre rzeczy są dobre niedługo już na 74 tylko bedą troszkę za duże
ojej.. my to dopiero przymierzamy się do kupna 68... odwlekam to moze pod choinkę Nuśka dostanie...
ale muszę dodać że większość mamy z H&M a oni mają takie rozmiary na wyrost :-) że jak pisze 2-4msc to na Hanuśce wisi wszystko nadal... ale wiem że zawyżają numeracje bo u kuzyna córci tez tak było... niektóre ciuszki nosi jeszcze 80 a ma 20msc :-)
Ostatnia edycja:
Wczoraj byliśmy w przychodni i Lailunia pięknie znowu nabrała tłuszczyku:-):-):-)
6,5 tyg waży 5480g i 60cm-od urodzenia już ponad 2 kg.na plusie:-)Ubranka już od pewnego czasu podmieniamy na większe 62 to minimum ,zależy jaka rozmiarówka.Ale wybór mam spory po 2 starszych
6,5 tyg waży 5480g i 60cm-od urodzenia już ponad 2 kg.na plusie:-)Ubranka już od pewnego czasu podmieniamy na większe 62 to minimum ,zależy jaka rozmiarówka.Ale wybór mam spory po 2 starszych
kaluska
Moj maluszek waży 5kg i mierzy 60cm ma 7tygodni od wagi urodzeniowej przybyło nam prawie 2kg:-)ciuszki kupuje na 68
henrietta5
my powoli oddajemy te 62 centymetrowe i dokupujemy na 68- mały ma dzis 2,5 miesiąca
Ostatnia edycja:
henrietta5
ewusek1203
Oluś był ważony w 9 tygodniu i miał 5760g. Powoli przerzucamy sie na rozmiar 68 :-)
reklama
Duuuuze te wasze Bobasy
Amelka byla wazona w 7 tygodniu i miala 4,380 przy wadze urodzeniowej 3,100, ale jak wychodzilysmy ze szpitala to spadla do 2,900 i potem jeszcze 100 g bo przez te moje plaskie brodawki bidulka nie umiala ssac :/
Najadlam sie troche strachu czy bedzie ladnie przybierac i powiem wam ze do tej pory mam schiza czy mala sie najada, a przez pierwszy miesiac przystawialam ja do cyca za kazdym razem jak zaplakala, nie zwracajac uwagi na rodzaj placzu. Efektem tego byly straszne bole brzucha co interpretowalam jako kolki az wpadla mi w rece ksiazka "Jezyk niemowlat" i ...otworzyly mi sie oczy :-) ....a kolki minely bezpowrotnie...
Amelka byla wazona w 7 tygodniu i miala 4,380 przy wadze urodzeniowej 3,100, ale jak wychodzilysmy ze szpitala to spadla do 2,900 i potem jeszcze 100 g bo przez te moje plaskie brodawki bidulka nie umiala ssac :/
Najadlam sie troche strachu czy bedzie ladnie przybierac i powiem wam ze do tej pory mam schiza czy mala sie najada, a przez pierwszy miesiac przystawialam ja do cyca za kazdym razem jak zaplakala, nie zwracajac uwagi na rodzaj placzu. Efektem tego byly straszne bole brzucha co interpretowalam jako kolki az wpadla mi w rece ksiazka "Jezyk niemowlat" i ...otworzyly mi sie oczy :-) ....a kolki minely bezpowrotnie...