reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
hehe nic nie poradze lubi chłopak zdrowo zjeśc:-)
u nas cyc dwa razy w dzień i dwa razy w nocy a tak to buteleczka:tak: bo mama nie nadązyła baru mlecznego otwierac he he

Melduje że Julka wlasnie przekroczyla 5 kilo :)
11 tydzień i juz 5100 :))
Nie wiem ile ma centymetrów...dzisiaj moze uda mi sie samej s[prawdzić. Wiem tylko ze strasznie szybko rośnie i jest mega dluuuuga. Musiemy powoli zmienić kołyske na łózeczko bo me dziecię juz sie prawie nie mieści he he he

Szyszunka, Syla24- a ja już martwiłam się, że mój mały to nadwagę ma...i jak ja się pediatrze pokażę... niecałe 10 tyg i 7 kg:-D- waga domowa. Długość to 62 cm- a miał ur. 55 cm, główka z 36 rozrosła się do 41 cm, a stópki mają 10 cm.:-D Właśnie dziś pomiary robiłam...:-D
W większość ciuszków już się nie mieści...:sorry:
Miałam nadzieję, że do marca pojeździmy w gondoli, ale widzę że to marne szanse....:sorry:

elaine :sorry: ja też miałam taki zamiar odnośnie gondoli:tak: ale pewnie w styczniu wyciągniemy spacerówkę hehe:-) nasz mały ma już 68 cm :szok: niewiem co on tak szybko rośnie i mój to ma chyba nadwaga bo jak patrze to jest największy:sorry: już nawet mniejsze proporcje mleka rozrabiam;-)

każdy kto przychodzi to mówi że Filip wygląda na 6 miesięcy:eek:

Syla24- no to mamy małych "pudzianków" w domu:-D:-D:-D. Wyczytałam w siepniowych mamusiach, że tam babeczki dawały swoim maleństwom już do mleka kaszkę ryżową...:eek:- tzn kiedy były w takim wieku jak nasze. Tak sobie myślę...czy by nie spróbować....:confused2::eek:..może by wtedy mój bączuś przespał trochę dłużej w nocy...:eek::confused2:..tylko jak to by się miało do wagi...:confused2:

reklama
Do góry