Moltizerka
Mamusią być
alicja waga 6200 dzisiaj wazona mroweczka przy szczepieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TolaLee gratuluje takiego strogmana.Naszego zwaza w piatek na szczepieniu.Ale tak na oko i reke,to juz chyba z 8500 bedzie.Rece mdleja.Mam jeszcze pytanie,czy szczepilyscie wasze maluchy na rotawirusy i pneumokoki?Tu pneumokoki sa w standardowej szczepionce w 2 mc,zycia ale rotawirusy trzeba sobie dokupic prywatnie.Ja kupilam i w pt.bedzie mu podana.Czy dzieci sa po niej marudne?u nas 9510 jakos bylo 2-3 tygodnie temu hehhe
TolaLee gratuluje takiego strogmana.Naszego zwaza w piatek na szczepieniu.Ale tak na oko i reke,to juz chyba z 8500 bedzie.Rece mdleja.Mam jeszcze pytanie,czy szczepilyscie wasze maluchy na rotawirusy i pneumokoki?Tu pneumokoki sa w standardowej szczepionce w 2 mc,zycia ale rotawirusy trzeba sobie dokupic prywatnie.Ja kupilam i w pt.bedzie mu podana.Czy dzieci sa po niej marudne?