reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
Hej dziewczyny.henrietta5 i enka75,sama rozkosz takie pulchniutkie malenstwo,ale rece czsami odpadaja,co?Mieszkamy w Irlandii,wiec o pomoc przy noszeniu Maciusia nie ma kogo poprosic.Jak maz w pracy,ja dzwigam ten slodki ciezar:-).Juz sie ciesze na lot do Polski w marcu,wtedy dziadkowie troche pomoga.Pozdrawiamy z zielonej wyspy,gzdie juz powoli wypatrujemy wiosny.:happy2:

u nas dziś po szczepieniu- 5 mies i 5 dni waga 8,4 kgi 72 cm:)
tak wiec wzrost poza siatką centylową:)
ale waga nie wiem czy nie mało jakoś, bo to w sumie od 16grudnia wiec ok 1.5 mies a przybył niecały kg. , choć moja waga trochę wiecej pokazuje, a na tej niemowlęcej nogi mu za wagę wystawały, wiec te wyniki pewnie ciut "zakłamane"- już któraś z was pisała, że w zalezności jak położy to waga różna.

Ostatnia edycja:
my dzisiaj na szczepieniu byłyśmy waga mojej corci 6115 kg i wzrost 42,5cm ale to od glowki do pupy mierzyli,,,, no ale pani doktor powiedziala ze wszystko idealnie wiec sie ciesze :-D nawet az tak bardzo nie plakala przy kluciu i szybciutko zasnela i tak spi juz 2 godzinki :-)

i ja i ja sie przylaczam do powitan:)
moj klusek chyba najwiekszy niechlubnie :)

grunt ze zdrowe:))))))))

hihih...nie wiem właśnie TolaLee..czy Borysek to nie największy pudzianek..bo ma 9380.....:baffled: Już naprawdę nie pamiętam jak to jest mieć na ręku tak z ok 6 kg bobaska....:baffled:

reklama
Do góry