reklama
ewa72
Mama Maciusia
Hej dziewczyny.henrietta5 i enka75,sama rozkosz takie pulchniutkie malenstwo,ale rece czsami odpadaja,co?Mieszkamy w Irlandii,wiec o pomoc przy noszeniu Maciusia nie ma kogo poprosic.Jak maz w pracy,ja dzwigam ten slodki ciezar:-).Juz sie ciesze na lot do Polski w marcu,wtedy dziadkowie troche pomoga.Pozdrawiamy z zielonej wyspy,gzdie juz powoli wypatrujemy wiosny.
u nas dziś po szczepieniu- 5 mies i 5 dni waga 8,4 kgi 72 cm
tak wiec wzrost poza siatką centylową
ale waga nie wiem czy nie mało jakoś, bo to w sumie od 16grudnia wiec ok 1.5 mies a przybył niecały kg. , choć moja waga trochę wiecej pokazuje, a na tej niemowlęcej nogi mu za wagę wystawały, wiec te wyniki pewnie ciut "zakłamane"- już któraś z was pisała, że w zalezności jak położy to waga różna.
tak wiec wzrost poza siatką centylową
ale waga nie wiem czy nie mało jakoś, bo to w sumie od 16grudnia wiec ok 1.5 mies a przybył niecały kg. , choć moja waga trochę wiecej pokazuje, a na tej niemowlęcej nogi mu za wagę wystawały, wiec te wyniki pewnie ciut "zakłamane"- już któraś z was pisała, że w zalezności jak położy to waga różna.
Ostatnia edycja:
my dzisiaj na szczepieniu byłyśmy waga mojej corci 6115 kg i wzrost 42,5cm ale to od glowki do pupy mierzyli,,,, no ale pani doktor powiedziala ze wszystko idealnie wiec sie ciesze nawet az tak bardzo nie plakala przy kluciu i szybciutko zasnela i tak spi juz 2 godzinki :-)
i ja i ja sie przylaczam do powitan
moj klusek chyba najwiekszy niechlubnie
grunt ze zdrowe)))))))
hihih...nie wiem właśnie TolaLee..czy Borysek to nie największy pudzianek..bo ma 9380..... Już naprawdę nie pamiętam jak to jest mieć na ręku tak z ok 6 kg bobaska....
enka75
mamuśka :)
no dobra, po wizycie jestem i podaję aktualne wyniki
waga 7160 wzrost 67 cm :-)
waga 7160 wzrost 67 cm :-)
reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Powinnyśmy zmienić wątek na waga naszych kluseczek;-). Mój Igoś na wadze w domu 7 kg.