reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
U nas waga wczoraj wykazała 6.2 kg, jutro mamy szczepienie to zweryfikujemy tą piękną liczbę:)

Oj mama dzwiga już cieżary:)

agawa ja myślałam ze mam pokarm jakiś nie teges wiec postanowiłamw ramach eksperymentu zrobić mały test... wygładziłam Hanie.. tzn odczekałam standardowe 3 godzinki jak sie obudziła z płaczem ze głodna to nie leciałam z cycem tylko zaczelam przyżądzac butelkę... no więc zrobiłam 120ml tak jak pisało... mała jak złapała za smoka to zdawało sie że go połknie... i jadła jadła jadła i naglo dość... już ją zaczeło cofać oderwała się od butki zaczeła odwracać główkę po czym spała 5 godzin!!!! a zjadła tylko 50ml..... :confused: i tak sie zastanawiam czy to jest ok..? skoro na puszce pisze ze trzeba zrobić 120ml to chyba nie po to by 70 wylać... i dałam jej jeszcze po tym 2 razy butelke i było to samo..... więc wróciłam do cyca bo stwierdziłam ze widocznie wiecej jej sie nie mieści no ale czy to jest ok?

My też dziś po szczepieniu, Staś po 6 tygodniach waży 5300, czyli +1800g od najmniejszej wagi:tak: mój łakomczuszek kochany:rofl::rofl:

my tez juz po szczepieniu
dokladnie w drugim miesiacu zycia 6630 g - waga urodzeniowa 3250 - hihih przytyl podwojnie, ale doktorka powiedziala, zebys ie nie stresowac bo jak tyje od karmienia piersia to pozniej wszystko spadnie jak zacznie chodzic....ale szkrabek wyglada na jakies pol roku - taki klocek kochany

No neizła ta waga Tolalee
u nas waga się "sprawdziła" z wagą domową 6220:) waga urodzeniowa 3980 wiec też ślicznie, na samej piersi i 20ml herbatki koperkowej:) podanej raz w życiu:-) a jutro kończymy dokładnie 2 mies:)

reklama
Do góry