reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
Fredka
Cinek tylko na piersi:-):-):-):-)
Ogromnie się cieszę bo moja Ika nie chciała ładnie ssać i mlaskała tylko, musiałam odciągać pokarm i dokarmiać też sztucznym.
a Cinek stanął na wysokości zadania i ładnie wcina

czy tylko mojej leniwej królewnie wszystko z dupy leci???? :eek: ma 2 miesiące, je tyle co kot napłakał, i jest dalej chuda.. gdzie te fałdeczki do całowania????:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

henrietta ja się właśnie przeprowadzam do katowic i bardzo mnie pocieszyłaś bo w takim razie będe kontynuowac tam szczepienia :-) popytam tylko co i jak :-)

A ja już sama nie wiem co mam robić z tą moją małą:confused2:27 października skończy dwa miesiące i waży dopiero 4500 a urodziła się 3980, potem sporo spadła i przy wypisie ważyła 3590, tak więc w ciągu niecałych dwóch miesięcy tylko kg przybrała:no::no:Najgorsze jest to że nie wygląda na głodną, próbowałam jej nawet dać butle i wypluwała, śpi sobie po 3 godzinki, jest spokojna , więc dlaczego tak mało przybiera???Fakt faktem robi sporo kupek, prawie co karmienie to kupka, więc może to to??Lekarka kazała nadal karmić piersia bo co zrobić jak mała nie chce butli??Tak więc Eli nie jesteś sama, moja też przyprawia mnie o zawrót głowy, czemu tak mało przybiera!!Pozdrawiam

reklama
Wczoraj byłyśmy na pierwszej wizycie-Laila waży już 4640g:-Da 4 tygodnie dopiero w piątek kończymy.Obliczyłam że 52 gr dziennie przybywa:-)Waga urodzeniowa 3380g.Jest na samej piersi:tak:

Do góry