eli88
Fanka BB :)
dziś.. po prawie 2 miesiącach (bez 1 tygodnia) w końcu miałyśmy z Hanią szczepienia, ważenie i mierzenie...
Po szczepieniu hardcore.. Malutka strasznie płacze, bardzo ją boli, a ja płakałam razem z nią.. najpierw dałam jej czopek Vibrucol na uspokojenie i spała spokojniutko, ale później wystąpiła gorączka 38,5 i musiałam podać przeciwgorączkowy :-( teraz maleństwo zasnęło po 2 godzinach płaczu.. jedna nóżka zaczerwieniona ale smaruję altacetem... a pomiary
główka:
-w dniu urodzenia - 30cm
-dziś - 34,5cm
brzuszek:
-w dniu urodzenia - 30cm
-dziś - 36cm
waga:
-w dniu urodzenia - 3000gram
-dziś - 4150 gram (choć na naszej wadze było widac że 4300 no ale ok.. każda waga inaczej waży)
wzrost
-w dniu urodzenia - 52cm
-dziś - 55cm :-)
Po szczepieniu hardcore.. Malutka strasznie płacze, bardzo ją boli, a ja płakałam razem z nią.. najpierw dałam jej czopek Vibrucol na uspokojenie i spała spokojniutko, ale później wystąpiła gorączka 38,5 i musiałam podać przeciwgorączkowy :-( teraz maleństwo zasnęło po 2 godzinach płaczu.. jedna nóżka zaczerwieniona ale smaruję altacetem... a pomiary
główka:
-w dniu urodzenia - 30cm
-dziś - 34,5cm
brzuszek:
-w dniu urodzenia - 30cm
-dziś - 36cm
waga:
-w dniu urodzenia - 3000gram
-dziś - 4150 gram (choć na naszej wadze było widac że 4300 no ale ok.. każda waga inaczej waży)
wzrost
-w dniu urodzenia - 52cm
-dziś - 55cm :-)
Ostatnia edycja: