reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
Hania ma miesiąc tydzień i jeden dzień :-) urosła jakieś 2 cm i wazy już 4 kg czyli 1kg więcej niż przy wypisie.. jedziemy nadal na cycu ;-)

TolaLee...no własnie moze płacze z innych powodów. Od jednej z dziewczyn dostałam rewelacyjnego ebooka "Język niemowląt" jestem w trakcie czytania i muszę przyznac, że sporo ciekawych informacji juz znalazłam. Może to inny rodzaj płaczu??
jesli chcesz poczytac napisz na priva podeślę Ci...może pomoże.

Co do mojej Julki...dzisiaj była wazona i w ciągu tygodnia przybrala 340 gr. Waży już 3350 z czego jestem mega dumna :) Bo jak sie urodziła była taka malutka i nadal jeszcze jest taka drobna. Ale rosnie to najwazniejsze..powera mam w tych swoich cycach he he he

reklama
Do góry