reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

SoszkA_KrK jak fajnie Ty przynajmniej masz jakiś termin CC ... a ja muszę ją mieć ... termin wg. miesiączki 16 września, chyba taki jak u Ciebie ... i mam czekać aż się zacznie :szok::eek:

A masz skierowanie do szpitala na cc?? Trzeba ustalić w szpitalu czy masz czekać. Myslę że w szpitalu wolą planowane operacje niż znienacka:szok:

reklama
elinek.....łooooo.....no to masz niezłego melona do wypchnięcia:-D:-D:-D:-D:-D
ale nie martw się mnie też mówia że mam duże dziecko...może mi wkońcu zrobią usg w szpitalu to się dowiem:tak::tak::tak: (a miał być średniaczek)

Ja niestety juz nie dowiem się ile waży mój Ryś. Dowiem się jak sie urodzi.:-p Co prawda w 30tygodniu ważył 1300 i gin powiedziała że nie będzie duży przy porodzie, ale i tak sie boję.:zawstydzona/y:

Mi też gin całą ciążę powtarzał, że wielkoluda to ja nie urodzę, a tu takie rewelacje...:szok: Naprawdę mam nadzieję, że coś tam źle poklikał, albo że USG się mu psuje, albo ja wiem co....:szok::szok::szok: Takie wielkie to nie może być moje dziecko :shocked2:

reklama
Olgha mi też lekarz wypychał dziecko. Ale jeśli chodzi o pozycję do rodzenia to dla mnie najgorszym momentem 12 godzinnego porodu był ten kiedy kazali mi rodzić na stojąco, ból był nie do wytrzymania a moje nogi odmówiły posłuszeństwa i musieli mnie trzymać w pionie na siłę.
Renifer z tymi cesarkami to nie jest takie oczywiste, ja rodziłam 9 lat temu siłami natury - dziecko o wadze 4200 - myślałam ze po tylu latach coś się w tej kwestii zmieniło ale na ostatniej wizycie lekarz powiedział że nawet jak teraz dziecko będzie znowu takie duże to on jest za tym zeby jednak rodzić naturalnie :szok::shocked2:

Do góry