reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Justine: 7300 dla półroczniaka to wcale nie jest tak nisko - mamy tu parę dzieciaków z podobną wagą i mają się nieźle:tak: no i Tymuś na zdjęciach ma buźkę okrągłą jak słoneczko, więc na chudzielca na pewno nie wygląda.

Ika, Ty się kobieto pohamuj z tym jedzeniem, bo resory w wózku połamiesz, jak będziesz ze szpitala wychodzić!:-D

Justine...masz po prostu zgrabnego chłopaka i już

Surv jest taka opcja właśnie, ona dostaje sterydy jeszcze to od nich samych się tyje przecież....więc jej wybaczam ale w domu rozpoczynamy fitness:tak::tak::-D:-D:-D:-D i pomyśleć że wcześniej sie modliłam coby troszkę przytyła:szok:

reklama
Post serdeczne pozdrowienia dla Ikusi, dla mnie ona zawsze bedzie kochanym robaczkiem, a zaraz szybko sie wyleczy i bedzie szalec po kątach:)
Tydzien temu bylismy na kotroli a dopiero teraz mam czas cos napisac:wściekła/y: Radziu osiągnął wagę 7350g zawsze troche do przodu...na stepna kontrola za pol roku,zastanawiam sie czy w miedzy czasie nie podejsc do zwazenia.

Nie wiem jak z tą wagą jest jeśli chodzi o normy ale nam lekarka powiedziała że wystarczało by jak by Maksiu waży 7400 mam się nie przejmować że wazy ponad 9kg bo i tak to zrzuci.A na grubego nie wygląda,buzie ma okrąglutką ale reszta już nie jest taka grubiutka.

Dziewczyny, Wy mnie nie dobijajcie:tak::tak::tak: Ja Was proszę. Moja lipcowo-sierpniowa juniorka w tym gronie w styczniu ważyła 8200, a z domowych obliczeń wychodzi, że będzie koło 9:szok: Pediatra twierdzi, że miodzio, a i mnie na grubaska nie wygląda. Na naszym forum to same kruszynki w porównaniu do mojego i paru innych bączków:tak:

Magdzik, wyciągnie się, zobaczysz:tak:Miki w wieku Olgi ważył 10kg a teraz już nie wiem od jakiego czasu 14kg. No ale co się dziwić, jak w miejscu nie wysiedzi:dry:

To mnie trochę pocieszyłyście. A wzrostowo jak wyglądają Wasze chłopaki?

Odnośnie wagi mrówczej - moja córcia kończąc roczek ważyła 8300g - chudzinka z niej była. Teraz waży 14kg i wciąż jej spodnie z pupy spadają :-(

reklama
Przepraszam. Zdublował mi się post.

Ostatnia edycja:
Do góry