reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

lemonnka, zuch chłopak. aż 3 ukłucia;-);-);-);-);-) a jesli chodzi o wagę to medalowa zdecydowanie....tak naprawdę to nie ma znaczenia teraz takiego....stanie na nóżki, zacznie biegać i po tłuszczyku śladu nie będzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Roni, U Twojej młodej tak samo, zwłaszcza jak pisałaś o jego starszym bracie.
Pozdrowienia, coś mało Cię tu ostatnio:no:

reklama
No zdaje się, że rekordy w kategoriach wagowych to bije Marcel Kiwaczki;-)
A ja się modle, żeby Florcia jak najdłużej była chudziaczek, bo moj kręgosłup coraz gorzej daje radę....dziś znowu schodzenie rano z łóżka na czworakach:baffled: nie wyobrażam sobie noszenia takiego 10-kilogramowego grubaska, więc mam nadzieję, że Młoda do czasu osiągnięcia tej wagi będzie już przynajmniej raczkować:tak:
Za tydzień mamy bilans to będą najnowsze wyniki, ale dziś nas tknęło, że to nasze dziecię coraz dłuższe się wydaje, wyjęłam centymetr mierzę a tu 64 cm... 2 cm w 2 tygodnie:szok: nic dziwnego, że nam się ciężko bodziaki na 62 wkladało...:-D

Surv - ja jestem tego samego zdania, ostatnio nosiłam młodą z 10-15 min bo jest teraz opcja maruda i trzeba potulić troche .....i plecy mnie bolały jak diabli:szok: a to tylko z 6,5 kg:szok: a co będzie jak będzie miała 10 kg?? Oby już raczkowała:-)

właśnie Roni;-);-);-)
chociażby na zamkniętym.
No i ja dawno Twoich dzieciaków nie widziałam. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wyjęłam centymetr mierzę a tu 64 cm... 2 cm w 2 tygodnie:szok: nic dziwnego, że nam się ciężko bodziaki na 62 wkladało...:-D
survivor u nas to samo, (mały waży 6750) jeszcze niedawno żaliłam się że jest mikrusek i że nosi ubranka na 56 a teraz mu zakładam niektóre na 68:szok:ciekawe czy piękna kurteczka bedzie pasowała na wiosne:-Dbo jest na 68:dry:

he he
a nasz kombinezon na 74 jest na styk.... zakupiłam już na 80 kolejny bo o jednym to się nie obejdzie:-):-):-)
a waga ....zobaczymy 10 jak pójdziemy szczepić:-)

reklama
Roni, wyrazy współczucia - szczere, choć pewnie nie pocieszające:-( Dobrze, że są też dobre wieści i Blutka się ślicznie rozwija - wklej w wolnej chwili jej zdjęcia, śliczna jest i ma niesamowite oczy - ciekawa jestem, jak teraz wygląda. I napisz jak z Jaśkiem, bo po suwaczkach sądząc dzieciaki się dogadały i zaakceptowały;-)

Do góry