reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Ale dzieciaczki ładnie rosną :-) brawo!! Ja tak dokładnie to juz nie wiem ile ten mój bobas waży i mierzy, wiem tylko ze ręce mdleją od noszenia i kręgosłup sie czasem buntuje :-D w piatek idziemy na szczepienie to sie dokładnie dowiemy ile nasza "kluseczka" waży :baffled: pewnie sporo i pewnie najwiecej wsród lipcowych dzieciaczków ;-)

lemonnka mie bylabym taka pewna czy najwiecej;-)Szymus ma silna konkurencje w postaci Miska mysle ze chlopaki ida leb w leb:-):tak:

Hehe dziewczyny, przecież to nie konkurs :-)
I tak nasze dzieciaczki są dla nas zawsze tymi NAJ we wszystkim.
Każdy dzidzia jest wyjątkowa i już :)

U nas stawiamy na szerokie bary, czasami mam wrażenie że Tymek jest niewiele węższy od Patryka. Hehe nie dość że pewnie będzie brunet w rodzinie blondynów (na to wygląda) to grubasek wśród chudzielców ( no ja trochę ostatnio odstawałam).
Strasznie ciekawa jestem jak będą wyglądali w przyszłości moi synkowie.
Na razie obliczyłam sobie tylko że prawdopodobnie będą mieli powyżej 186,5:-)
( średnia wzrostu rodziców - 6,5 cm dla dziewczynki, a + 6,5 cm dla chłopca. )

Haszi wiem ze nie konkurs hehe smieje sie bo ja akurat wolalabym aby Misiek nalezal do tej chudszej grupy naszych lipcowych szczesc;-):-) miejmy nadzieje ,ze juz Malego waga wkrotce troche przystopuje:tak:

OOO taaak ja to bym najchętniej duuuży balonik z helem do tyłeczka małemu uwiązała.:-)
A taką kurcacka to się pewnie nosi z przyjemnością :-p

OOO
A taką kurcacka to się pewnie nosi z przyjemnością :-p
No,kurcacka to można nosić i nosić, tulić i tulić tylko że potem małpka mała nie chce sama zostać ani 5 minut:-p

Bartuś był niezłym klockiem (w wieku 4 mies. 8400g) to się nanosiłam tak jak Wy teraz dziewczynki a Natusia drobinka to mam relaksik dla kręgosłupa:-)

reklama
mamabartka no tak wynosiłaś swoje to teraz możesz odpocząć :)
No cóż syna masz ślicznego to pewnie teraz wiotką modelkę chowasz jeśli się w brata wda ;)

Do góry