reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Misia, piękna waga! My się ważymy znowu jutro przy szczepieniu, ale nie ma szans na taki wynik..... co może i lepiej, bo znowu czuję, że kręgosłup odmawia współpracy:baffled:

reklama
No waga dzieciaczków wspaniała :-) Ja jutro będę wiedziała ile nasz grubasek waży ale pewnie z 7,5 kg jak nie więcej :happy:

My też już po ważeniu i Florka waży obecnie 6100, czyli 200 gr przyboru w 2 tygodnie - może neizbyt dużo, ale w normie, a mi na szybkim osiągnięciu przez nią wagi super-ciężkiej nie zależy

Flora, Adas - piękne wyniki
Surv - widze że nasze dziewczynki idą bardzo podobnie z wagą, najważniejsze zeby było w normie a faktycznie wole żeby miała to 9 kg jak juz będzie raczkowac. Teraz ja z 10 min na rękach ponosiłam i już mnie bolały....

Florka , Adsaś gratuluję osiągnietych wyników:tak:
Ciekawe ile Kuba waży ale moje ręce już odmawiają:-Dtak jak u Pabli 10 min i koniec:-D

Ależ szkraby przybierają, nawet nasze lipcowe modelki :)
Ja tak jakoś ostatnio sporo nosze i przynajmniej ramionka się zgrabne zrobiły:rofl2:
( trzeba we wszystkim szukać dobrych stron;-)) ale staram się raczej na biodrze trzymać wtedy jakoś łatwiej :-p
A jak kilka razy podniosę do góry (mały to uwielbia) to czuje się jakbym na siłowni sztangą machała a przecież niektóre dzieciaczki są większe od Tymcia a mamy drobniejsze ode mnie (174).

reklama
Dzieciaczki ślicznie rosną:cool:
Antoś nie należy do klocuszków, jest raczej skromnych rozmiarów:-p
waga 6770g
wzrost 65cm
klata i główka 41 cm - tak jak 6 tyg temu:eek: pani doktor powiedziała, żeby się nie martwić bo teraz wszystko idzie w długość:sorry:

Do góry