reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

No moja podwoiła swoja wagę urodzeniową juz miesiąc temu:-) przy jej wadze to bardzo dobrze jest i mnie cieszy. Idziemy 4 listopada na szczepienie i wtedy zobaczymy jak teraz przybiera.

reklama
Witam ponownie szanowne mamusie i ich bobaski :-) Ja dzisiaj sama zmierzyłam mojego Szymusia no i widze ze rośnie i jeszcze raz rośnie

długość- 68cm
głowka- 43cm
stópka- 11cm
a waga .... no 8kg , coraz cięzszy ten mój bobas, az ręce chwilami mdleją :-D
Ciekawe czy moje domowe pomiary sie pokryja z tymi u lekarza - wizyta 31 października + drugie szczepienia.
Pozdrawiam wszystkie mamy :happy:

Lemonnka,Kacha oj jak ja Was rozumiem u nas tez juz pewnie 8 kg peklo choc pewna nie jestem bo 2 tyg Michala nie wazylam:tak:mi oprocz rak wysiada kregoslup masakra poprostu boli bardzie niz w ciazy:baffled:

Kręgosłup daje o sobie znać jak Karolcię noszę, bo jak karmię to siedzę, wtedy ręce mdleją. Jak mąż wraca z pracy to do odbicia jemu daję naszą Kruszynkę:):-)

My dziś bylismy na szczepionce i na ważeniu.Maksiu już 7500g w dwa tygodnie 500g,sporo:szok: Ale wreszcie zaczyna wydłużać sobie przerwy między karmieniami w ciągu dnia do ok 4 godzin,wcześniej jadł co 2-2,5 godz

reklama
Nasze wymiary to:

W dniu urodzenia (4.08)

Waga: 3330
Wzrost: 54 cm

W dniu 20.10

Waga: 6 kilo:tak::rofl2::-);-):szok:
Wzrost: 58 cm (ciuszki mam na 62 lub 68)
Głowa: 40 cm
Klata: 40 cm

Stópkę muszę zmierzyć domowymi sposobami:) Pozdrawiam mamy i wszystkie rosnące wzdłuż i wszerz dzieciaczki:-)

Do góry