reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

reklama
Elmaluszku brawo dla Amelki:tak:
Zu wczoraj na wadze domowej 12, 500kg. Wzrost nie wiem, ale ubranka na 98. A butki kupuję 23-24.

Magda też buciki nosi 23 i są jeszcze trochę przyduże. Mam już kilka na 24, ale przy Jej tempie to będą na jesień.

Woooow Aniela!Ale nadrabia Zu z waga!Super, gratki wielkie!!!

Amela ma dosc duza stope bo 9,5 nie wiem ile to ....hmmm...sprawdze,bom sama ciekawa.
Wzrostu ma 103 cm,ciuszki kupuje zawsze za duze ,tak na 4-5 i podwijam rekawki,nogawki ma dobre.Dlugonoga blondi mi rosnie,szkoda ze krzywe...po mamie ofkrs heheheh :D Co najlepsze to po mamie,tylko czemu te ***** nozki prosiaczka.... :p

reklama
Olla co Ty pierdz..... Jakie krzywe i co niby krzywe?????

urodę ma po mamusi, pogodne usposobienie również....
Nie wiem naprawdę co się czepiasz...:wściekła/y:

Do góry