reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

Kotek....:szok::szok::szok: 100 cm????? Jeny, Magda ledwie 91-92 dobija (na ścianie mierzona). Ależ Laura jest wielka kobita.:tak:U nas ubranka 98 w porywach do 104. Waga ok. 14,5 kg.
Ale wiesz, Magda nieznosi żadnych ciasnych ubrań. Też nie wchodzą w grę żadne dżinsy czy obcisłe spódniczki. Wszystko szerokie, luźne i na gumce.:tak:Nawet wczoraj powyciągałam spodnie już takie wiosenne - i niby ok, ale ta małpa nie dała sobie na tyłek włożyć, bo Jej było za ciasno i za sztywno przy siadaniu. I wszystkie poszły fru do oddania. Wygodnickie to moje dziecko - dresiara mi rośnie.:baffled:

Sorga, zawsze wiedziałam że z Eryka to kawał chłopa.

reklama
Kotku no to nic dziwnego, że na zdjęciach Laura wyglądała na 4-latkę ;-) Ale 100cm... Fiu fiu...
Sorga niezła masa :tak: Nie będzie miał chłopak problemów z kolegami ;-)

Piotrek za to ma chyba właśnie skok wzrostowy - no codziennie te nóżki wydają mi się chudsze i dłuższe :szok: Już Małgosi robią wrażenie bardziej pulchnych :sorry2: A spodnie wszystkie przykrótkie... Pora na nowy znaczek na futrynie.

No co wy się z Eryczka nabijacie? :p No nie ma brzucha , patrzcie!

Załączniki

• 100_6276..jpg
    100_6276..jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 77
nie wiem ile toto moje ma wzrostu- ciuszki kupuję na 104. a waży 15.6 przynajmniej na tej mojej łazienkowej wadze ;-)

Sorga to co Eryk miał w kieszeniach jak go ważyłaś?? :-D
Kotku to Laura wielka kobita ;-) facetów już w tym wieku przerosła... no no no...

My mamy całkiem inny problem ze spodniami, bo wszystkie z pupy spadają. najlepiej sprawdzają sie te z regulacją w pasie a i tak na tej chudej dupce marszą sie i wyglądają śmiesznie.
Na długość to 98 pasują.

a spodenki na gumkę? ja sobie bardzo chwalę bo inne tez mu z tyłka spadają :p (serio serio :) w Tesco sa chyba w stałym asortymencie :)

Spodenki na gumkę są super, tylko ja jeszcze do nich wszywam dodatkową gumkę:-D
Ale mamy jeszcze szelki, bajeranckie, czarne w pająki:-D
A najbardziej kocham ogrodniczki:tak:

reklama
Anielap może cię to pocieszy, ale gumkę łatwo można wszyc, a jak za ciasne to klin wszyc jest trudno :-p:-D

Zobaczcie jakiego bębenka dochował się Maks :-p:-D

Załączniki

• IMG_1262..jpg
    IMG_1262..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 83
Do góry