reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga dzieciątek

reklama
dzisiejsza waga 6640...po poludniu mamy jeszcze usg brzuszka...ehhh..od poniedzialku ciagle lekarze...a Misia to wulkan energii

To jest prawidlowa waga mojej Misi..urodzila sie 3800 a od 3 m-ca jest ponizej 3 centyla..ale morfologie ma super..ja wazylam 10 kg w wieku 2 lat wiec moze to po mnie

U nas nastąpil spadek wagowy ale mysle ze to teraz przez infekcje tak polecialo w dol.Wczoraj Amelka byla wazona -7140 no a 2lutego bylo6920(przytyla niecale 200gram w miesiac i tydzien)Wydaje mi sie ze juz byla ciezsza niz obecnie wiec chyba troche spadlo w tym tygodniu przez chorobsko:baffled:

O to Livcik bardzo ladna ma wage
A swoja droga to tez mi sie wydaje ze jak fasola wyzdrowieje to nadrobi:tak:
no i ja zawsze musze liczyc ze urodzila sie z waga 1650:happy2:wiec i tak sobie radzi

reklama
Kurczę a ja sie tak zamartwiałam.. A moja Zuzka jednak przybrała przez miesiac na wadze 400gram. Dzisiejsza waga 7810. I niby skąd jak ciągle nic nie je:baffled:

Elmaluszku a Amelka wcale nie waży tak mało... A teraz choroba troszkę pewnie zabrała. No, a Michalinka Fantazji wcale nie jest wcześniakiem a waży dużo mniej:tak: Więc głowa do góry... Taka już uroda małych kruszynek:-)
I lżej do noszenia;-)​

Do góry