reklama
E
efilo
Gość
my się wzięliśmy na sposób i robimy to trzymając zośkę na rękach - przechodzi najgładziej :-)
kachasek
matka-wariatka :)
fakt, na rękach jest duuużo łatwiej tylko ciekawe jak to dzisiaj wyglądało, jak mąż Michała ubierał, bo ponoć nieźle walczyli
dzisiaj ważyłam brzdąca na zwykłej domowej wadze i wyszło 9 kg, czyli wyszłoby na to, że miał mega skok i teraz znów małymi kroczkami
dzisiaj ważyłam brzdąca na zwykłej domowej wadze i wyszło 9 kg, czyli wyszłoby na to, że miał mega skok i teraz znów małymi kroczkami
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Stwierdziłam dziś, że moje dziecko jest inne
Jak wasze dzieciaczki rosły i wyrastały z ubranek, to Maksio tkwił w rozmiarze 62, a teraz kiedy nasze dzieci powinny przystopować, to Maksio wyrasta ze wszystkiego
Dziś np. pierwszy raz założył komplet (śpiochy+kaftanik), jak mąż zakładał, to stwierdził, że jak szybko wypiorę, to może jeszcze raz założy i takich kompletów mam sporo
Jak wasze dzieciaczki rosły i wyrastały z ubranek, to Maksio tkwił w rozmiarze 62, a teraz kiedy nasze dzieci powinny przystopować, to Maksio wyrasta ze wszystkiego
Dziś np. pierwszy raz założył komplet (śpiochy+kaftanik), jak mąż zakładał, to stwierdził, że jak szybko wypiorę, to może jeszcze raz założy i takich kompletów mam sporo
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
oj taaak, zakładanie rękawów to ból straszny ;-)
My też pajace zakładamy tylko do spania, a w dzień, jak u Dzagud - rajstopki i body/bluzeczka . Pamiętam, że Aduśce ubierałam pajace też w dzień, a teraz jakoś mi się odmieniło. Śpiochy zakładałam Karolince tylko na początku, przez jakieś 2 miesiące, teraz nie mamy żadnych
U nas waga raczej piórkowa, z tego co widzę... :-). Na wadze domowej ok. 8 kg
My też pajace zakładamy tylko do spania, a w dzień, jak u Dzagud - rajstopki i body/bluzeczka . Pamiętam, że Aduśce ubierałam pajace też w dzień, a teraz jakoś mi się odmieniło. Śpiochy zakładałam Karolince tylko na początku, przez jakieś 2 miesiące, teraz nie mamy żadnych
U nas waga raczej piórkowa, z tego co widzę... :-). Na wadze domowej ok. 8 kg
fantazja
piorkowa to u nas wczoraj wazenie - 6200. morfologia zrobiona-wyniki super. wiec wreszcie uslyszalam, ze taka misi uroda po mamusi:-) misia zmylila wszystkich swoja waga przy urodzeniu, bo wazyla 3800. ja 2500
jednak zajrzalam ostatnio do swojej ksiazeczki zdrowia i tam jak byk..2 lata waga 10 kg wiec skoro wyniki swietne, zero anemi to zaczynam sie cieszyc ze mam taka kruszyne
jednak zajrzalam ostatnio do swojej ksiazeczki zdrowia i tam jak byk..2 lata waga 10 kg wiec skoro wyniki swietne, zero anemi to zaczynam sie cieszyc ze mam taka kruszyne
A
agik25
Gość
fantazja to super, że wyniki w porządku też chcę taką wagę piórkową
ahaś , ja już też ledwo donoszę (moje dziecię, np. z dołu od babci). Bo od kiedy zmieniłam smoczek, to mleczko wchodzi kiedy bym nie dała i w każdej ilości, na noc wciąga 250ml z kleikiem :-), i powiem Wam, że już po kilku dniach poczułam jak szybko przybrał na wadze
Myślę, że 9 kg to spokojnie już ważymy. Za tydzień idziemy na bilans, to zobaczymy.
reklama
fantazja
No wlasnie przy noszeniu taka waga to super sprawa Choc jak znosze wozek (przez pol pietra tylko) to tez wymiekam, bo razem z misia to jakies 20 kilo
Mnie tylko zadziwia, ze miska taka dluga jest...nie wiem dokladnie ile ma, ale z rozmiaru 68 mi wyrasta.....ja mam 152 cm, moj maz ok 185, ciekawe co z Misi wyrosnie... poki co mam malego patyczaka
Acha...i jedyne co mnie wkurza niemilosiernie to, ze wychodzi na to, ze niepotrzebnie przeszlam na sztuczne mleko.........ale wole juz o tym nie myslec, bo tylko dola lapie.....
Mnie tylko zadziwia, ze miska taka dluga jest...nie wiem dokladnie ile ma, ale z rozmiaru 68 mi wyrasta.....ja mam 152 cm, moj maz ok 185, ciekawe co z Misi wyrosnie... poki co mam malego patyczaka
Acha...i jedyne co mnie wkurza niemilosiernie to, ze wychodzi na to, ze niepotrzebnie przeszlam na sztuczne mleko.........ale wole juz o tym nie myslec, bo tylko dola lapie.....