reklama
We wtorek na szczepieniu Sara ważyła 8505gr i 69cm. Jest już co nosić
Jestem z niej dumna bo udało się zrobić zastrzyk bez większego krzyku. Wprawdzie tata był zaangażowany w grzechotanie ale odniosło to skutek i odwróciło jej uwagę
Sara jest dość ruchliwym dzieckiem ale turlać i leżeć na brzuszku to ona nie lubi...
Jestem z niej dumna bo udało się zrobić zastrzyk bez większego krzyku. Wprawdzie tata był zaangażowany w grzechotanie ale odniosło to skutek i odwróciło jej uwagę
Sara jest dość ruchliwym dzieckiem ale turlać i leżeć na brzuszku to ona nie lubi...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka bylysmy na ostatnim usg bioderek,biodra dobrze wyksztalcoene,juz nie trzeba wiecej
martwi mnie tylko to ze Julciak za malo przybiera,przez 2 miesiące 700,pediatra dala nam skierowanie na morfologie i mocz do kontroli,i pytala jak julciak w domu czy jest ruchliwa,u nas ruchliwa to malo powiedziane i pewnie stad to bo calą energie wytraca na kopanie,mam nadzieje ze te wyniki dobrze wyjdą
martwi mnie tylko to ze Julciak za malo przybiera,przez 2 miesiące 700,pediatra dala nam skierowanie na morfologie i mocz do kontroli,i pytala jak julciak w domu czy jest ruchliwa,u nas ruchliwa to malo powiedziane i pewnie stad to bo calą energie wytraca na kopanie,mam nadzieje ze te wyniki dobrze wyjdą
E
efilo
Gość
Dorotka
wydaje mi się że te 350g miesiecznie to w dolnej granicy normy.
A Zosia w ciągu niecalego tygodnia spadła już 160g :---(
wydaje mi się że te 350g miesiecznie to w dolnej granicy normy.
A Zosia w ciągu niecalego tygodnia spadła już 160g :---(
kachasek
matka-wariatka :)
efilo to może nie waż jej tak często, nie zauważysz kilkudniowych spadków, tylko ogólny przyrost
dorotko, trzymam kciuki, żeby to było tylko przez ruchliwość Julci
a swoją drogą to mogę wam podrzucić troszkę z kilogramów Miśka;-)
dorotko, trzymam kciuki, żeby to było tylko przez ruchliwość Julci
a swoją drogą to mogę wam podrzucić troszkę z kilogramów Miśka;-)
E
efilo
Gość
kachasku
to zalecenie lekarza. :-( mam ważyć codziennie. Jak spadnie o pół kilo to dokarmianie dożylne
to zalecenie lekarza. :-( mam ważyć codziennie. Jak spadnie o pół kilo to dokarmianie dożylne
isia_83
Fanka BB :)
Ojej, efilo, to brzmi groźnie Ale trzymamy kciuki ze Staśkiem,nie będzie tak źle!
My już ciuszki na 80,a co do wagi to nawet nie wiem bo już dawno nie ważyliśmy...Przed Świętami było prawie 8,5 kg. Swoją drogą to jak to jest - następne szczepienie w czerwcu dopiero, wcześniej żadnej wizyty nie mamy wyznaczonej... przez te miesiące już nie muszę kontrolować wagi i wzrostu czy tylko jak się coś dzieje czy co? Staś na razie zdrowy jak koń...
My już ciuszki na 80,a co do wagi to nawet nie wiem bo już dawno nie ważyliśmy...Przed Świętami było prawie 8,5 kg. Swoją drogą to jak to jest - następne szczepienie w czerwcu dopiero, wcześniej żadnej wizyty nie mamy wyznaczonej... przez te miesiące już nie muszę kontrolować wagi i wzrostu czy tylko jak się coś dzieje czy co? Staś na razie zdrowy jak koń...
reklama
Efilku, a co z Zosią? Przestała jeść? Kurczę, może to jakiś naturalny ubytek dla dzieci w tym wieku? Tym bardziej że Zosia już taka ruchliwa. Trzymam kciuki za malutką.
Dorotka a jak było z sądowaniem oczka?
Dorotka a jak było z sądowaniem oczka?