reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

reklama
Wow Kachasku - to już duży Michał :tak::-) Pewnie pobyt u babci tak mu posłużył - babcie mają to do siebie że lubią dokarmiać jak rodzice nie patrzą :-D

no właśnie moja mama nic mu nie dawała:no:
nie pasuje mi te 9 kg:no: bo niby co? przybrał ponad 1,5 kg w miesiąc?:confused::szok:
w środę szczepienie, to powiem pielęgniarce, żeby go jeszcze raz zważyła
może to miało być 8:sorry2:

Kachasku u nas to samo, tylko że Maksio zawsze był drobinka, a teraz też ma ok 8,5-9kg. I po 1,5gh przybiera już przez ostatnie dwa miesiące :szok:

Ojej, to widze ze wszystko na naszym forum sie odwrocilo, moja kluseczka zawsze jedna z pulchniejszych nagle zrobila sie drobniutka, hehehe. wazy 8 kg i mierzy 65 cm ( z tym ze strasznie sie wiercila i chyba w rzeczywistosci ma troche wiecej, ubranka na 68 dawno sa za male).

reklama
A ja znowu nie wiem ile moja baba waży i mierzy.
Od ostatniego razu minęło już z 1,5 miesiąca, więc przypuszczam że mogła dojść do 9 kg, a co do wzrostu to u nas nie mierzą a ja nie umiem jej zdyscyplinować do spokojnego leżenia jak sama ją mierzę.
Stwierdziłam jednak, że jest jakaś nieproporcjonalna, bo bluzki i body to wchodzą nawet z rozmiaru 62 czy 68, a śpiochy i pajace na rozmiar 80 są tak na styk. Co zajrzę do szafki to zanim ją ubiorę to do za małych odkładam po 4-5 rzeczy. Niektórych nie zdążyła założyć. W ciągu 3 tygodni od Świąt uzbierała mi się znowu pełna reklamówka.

Do góry