reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

Luka miałam wrażenie, że i'coo ma spore gondolki - czyli to tylko wrażenie?

Szopka a jaką spacerówkę kupujecie? Ja mam też Mutsy i jakoś mi do niej niespieszno...

reklama
Kupujemy siedzisko do Mutsy. Jak na razie jestem bardzo zadowolona - na naszych niezbyt równych dróżkach rama urban rider świetnie się sprawdza. A jaką ty masz Esiu?

Też urban rider - i z systemu jestem zadowolona (wpienia mnie tylko stan wózka, pamiętasz może, wtopiłam z używanym :baffled:). A gdzie kupujecie siedzisko? (i za ile, jeśli mogę spytać)Podobno mało który sklep ma i trzeba zamawiać - a czeka się do 3 m-cy. No ale nie wiem ile w tym prawdy...
A rama faktycznie świetnie się sprawdza - jeździliśmy na spacery po polnych dróżkach, czasem na przełaj przez łąkę - genialnie się prowadzi!

No pamiętam wasze przygody. A jedziemy po spacerówkę oczywiście do Grójca ;-) Cena ok. 600zł. Pytaliśmy o to czy można później bez problemu dokupić i zapewniali nas że tak. Może lepiej tam zadzwonię jutro..

Pozdrówcie Grójec od nas! :-D Wysyłam tam brata niedługo - córeczka mu się urodzi w styczniu, więc conieco nam też pewnie kupi ;-)
Faktycznie lepiej zadzwoń - tę info mam od koleżanki, która kupowała siedzisko niedawno (czekała na nie chyba ze 2 m-ce).

He he u mojej siostry też będzie bobo w styczniu. Dziś się dowiedziałam że będzie chłopczyk :-):-):-) I właśnie kupię jej przy okazji wanienkę ondę i parę innych rzeczy.

reklama
My też będziemy mieli kuzynostwo ale w kwietniu, siostra męża będzie miała bliźniaki!!!! Wiktorek będzie miał niezłą załogę...hmmm....dzięki temu nie musimy sie szybko starać o rodzeństwo

Do góry