reklama
E
efilo
Gość
Luka,
no problem w tym ze ona wypuszcza cyca i wrzeszczy. Ale podejrzewam że to raczej dlatego ze ona juz nie chce jesc a ja jej wmuszam. Bo, odpukac, zaczelam miec pokarm z powrotem i ją wrecz obsikuje pokarmem a ona sie dalej drze
Mam nadzieje ze jutro waga bedzie jakas sensowniejsza. Pewnie caly dzien bede ja futrowac żarciem i modlic sie żeby do wazenia nie zrobila qpy
no problem w tym ze ona wypuszcza cyca i wrzeszczy. Ale podejrzewam że to raczej dlatego ze ona juz nie chce jesc a ja jej wmuszam. Bo, odpukac, zaczelam miec pokarm z powrotem i ją wrecz obsikuje pokarmem a ona sie dalej drze
Mam nadzieje ze jutro waga bedzie jakas sensowniejsza. Pewnie caly dzien bede ja futrowac żarciem i modlic sie żeby do wazenia nie zrobila qpy
To może ma taki "trudny czas", jaki cyklicznie trafia w Piotrusia? Zupełnie bez powodu wrzeszczy na cyca, rzuca się, złości i aż czerwienieje. Oczywiście, wtedy też nie dojada odpowiednio, co pewnie potęguje złość. Pojęcia nie mam skąd to - ważne, że przechodziona wypuszcza cyca i wrzeszczy
E
efilo
Gość
Dzisiaj było ważenie. Zosia przybrała 160g. Jest duża poprawa. Może nie jest to 330g jak kiedyś, ale nie będę narzekać. Oby ten trend się utrzymał
Waży 5860g. W porównaniu z waszymi pociechami malutko :-(
Waży 5860g. W porównaniu z waszymi pociechami malutko :-(
E
efilo
Gość
ech... może faktycznie przesadzam
niepotrzebnie porównuje się do naszych forumowych 'tłuścioszków', w dodatku starszych
niepotrzebnie porównuje się do naszych forumowych 'tłuścioszków', w dodatku starszych
reklama
E
efilo
Gość
Luka
no to gratulacje - idealnie w środeczku :-)
To ile wychodzi tygodniowo?
no to gratulacje - idealnie w środeczku :-)
To ile wychodzi tygodniowo?