Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro.. Serce boli... Wydaje mi się, że nie mieszkamy od siebie daleko, więc jeżeli potrzebujesz pomocy lub zwyczajnie pogadać to pisz! Jestem!Już dzwoniłam do pielęgniarek poprosić żeby ją ubrały w ubranka jak już umrze, które jej zostawiłam jak trafiła na intensywna bo potem będzie ciezko cokolwiek jej zalozyc, a tam ma body i spodenki i czapeczki i skarpety też.
Newmom jedz do niej, nie szukaj wymówek. Dzieciom nic się nie stanie na chwile z teściowa a ona jest tam sama samiutka, to są jej ostatnie chwile, to jest Twoja córka. Nic nie jest teraz ważniejsze niz ona.
Wiemy kochana, nie musisz nam tego tłumaczyć. Wiele z nas jest z tobą praktycznie od początku i wspieramy cię calym sercem.Wiecie...to nie jest tak że ja nie chcę tylko fakt że jej umieranie to nie jest pstryknięcie palcem nawet na resztkach sił to może trwać trochę...dzień dwa trzy... tydzień...nie jest tak że wejdę potrzymam ja za rękę i umrze...ona mimo wszystko bjest silna...