reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

Na fb aborcyjny dream team pomaga kobietom niezależnie od ich sytuacji materialnej, wieku ciąży i powodu, dla którego kobieta chciałaby wykonać aborcję.
Do nich zawsze można się odezwać.
Niezależnie od decyzji pamiętajcie, że mamy do niej prawo i nikt nie może nas z tego powodu oceniać.
Trzymam kciuki za każde rozwiązanie jakiego potrzebujecie [emoji110][emoji3590]
Mamusie jeśli któraś wie jak pomóc to proszę o pomoc dla jednej z nas, tylko bez hejtu, jesli NieWiemCo Robić będzie chciała urodzić to proszę o wsparcie a jeśli usunąć też proszę o wsparcie, również tu na moim wątku.

reklama
Mamusie jeśli któraś wie jak pomóc to proszę o pomoc dla jednej z nas, tylko bez hejtu, jesli NieWiemCo Robić będzie chciała urodzić to proszę o wsparcie a jeśli usunąć też proszę o wsparcie, również tu na moim wątku.
NewMom próbujemy pomoc, ale niestety działania musi podjąć @NieWiemCoRobić.

Jak malutka czuje się dzisiaj ? Co mówią lekarze ?

Bez zmian, leki zostają, sika średnio, i dużo ma zalegan w żołądku, choć stan stabilny
Twoja dziewczynka potrzebuje mamy. Mogę sobie tylko wyobrażać jakie to dla Ciebie karkołomne być z córeczka razem w obecnych okolicznościach. Jednak twoja maleńka przy tobie dostaje siły do walki. Stan ciężki, a ustabilizował się... Jeśli możesz, odwiedzaj ja jak najczęściej. Będzie wam obu to teraz służyło, a tobie szczegolnie w tych najtrudniejszych chwilach, gdyby niestety przyszło malenkiej odejść. @NewMom jestem z Wami [emoji179]

Witam
Trafiłam dzisiaj na to forum przez przypadek. 6 maja urodziłam synka. Już w ciąży zdiagnozowany miał zespół Downa. Po porodzie okazało się że ma mniejszą lewa komorę serca i zwężenie tętnicy. Niestety lekarz tego nie wykrył na badaniach prenatalnych ani połówkowych. My trafiliśmy do szpitala do Poznania na ul. Szpitalną. Niestety po paru dniach synek trafił na OIOM bo stwierdzono niewydolność wielonarządową. Miał spadki saturacji i to spore, problemy układu krążenia i oddychania oraz problemy układu moczowego. Niestety zmarł we wtorek. My musieliśmy odebrać dokumenty w szpitalu, potem z tymi dokumentami musieliśmy jechać do usc w Poznaniu tam wydali akt zgonu. Ubranka daliśmy firmie pogrzebowej która po okazaniu aktu zgonu w szpitalu odbierała małego.
Współczuję straty, Synek był z Tobą za krótko, ale na pewno czuł, że odchodzi kochany i już nie cierpi. Mam nadzieję, że masz wokół ludzi, którzy Cię wspierają w tym trudnym czasie. Chciałabym Ci dodać otuchy, ale to tylko wirtualne życzenie.

reklama
Współczuję straty, Synek był z Tobą za krótko, ale na pewno czuł, że odchodzi kochany i już nie cierpi. Mam nadzieję, że masz wokół ludzi, którzy Cię wspierają w tym trudnym czasie. Chciałabym Ci dodać otuchy, ale to tylko wirtualne życzenie

Do góry