Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz coś wspominał o ewentualnych warunkach żeby była szansa dostać wypis ze szpitala?Mała ma chyba duża niewydolnośc oddechową żeby wogole myśleć o domu....
A lekarz coś wspominał o ewentualnych warunkach żeby była szansa dostać wypis ze szpitala?
W weekend w krk nie pracują lekarze prowadzący. Kurcze słabe te saturacje oni muszą znaleść przyczyne dlaczego tak się dzieje.. Coś musi być na rzeczyLekarz prowadząca jest dopiero jutro
W weekend w krk nie pracują lekarze prowadzący. Kurcze słabe te saturacje oni muszą znaleść przyczyne dlaczego tak się dzieje.. Coś musi być na rzeczy
Nie równo to wszystko gra że sobą za wysokie tętno i za niska sytuacja kurcze ciekawi mnie dlaczego ma tak niska saturacje po zjedzeniu. A miala rezonans albo USG i wszystkie organy ma na swoim miejscu?No teraz po jedzeniu nawet 61, przed i po jedzeniu już się zrobiła nerwowa, praca serca po 170,
Nie równo to wszystko gra że sobą za wysokie tętno i za niska sytuacja kurcze ciekawi mnie dlaczego ma tak niska saturacje po zjedzeniu. A miala rezonans albo USG i wszystkie organy ma na swoim miejscu?No teraz po jedzeniu nawet 61, przed i po jedzeniu już się zrobiła nerwowa, praca serca po 170,
Nie równo to wszystko gra że sobą za wysokie tętno i za niska sytuacja kurcze ciekawi mnie dlaczego ma tak niska saturacje po zjedzeniu. A miala rezonans albo USG i wszystkie organy ma na swoim miejscu?
Pewnie tak będzie bo dyzurni nie mogą bardziej ingerować w nie swoich pacjentów :/..Narazie czekam na lekarza ale i tak dziś nic konkretnego się nie dowiem,.pewnie jej dądza znów kroplówkę i obetną jedzenie o jakiś procent