reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada letalna mojej córeczki....

@Blackberry @Heda
Dziękuję za życzenia
@anetka303
Ktoś gdzieś o mnie już wspomina? Moja Tosia robi furorę ;) wróciłam do pierwszych kilku wpisów i sama ryczałam. Niesamowicie mi się to czyta po kilku miesiącach Tak. rodzilam w wojewódzkim, teraz jeździmy z Tosią do dziecięcego. Świetny szpital swoją drogą :)

Jestem otwartą osobą, chętnie zawsze z kimś pogadam :) Poznałam przez forum kilka świetnych kobiet, mam. Jeżeli ktoś ma ochotę napisać, śmiało. Dni mi tak pędzą, że nie zawsze znajdę czas żeby odpisywać na bieżąco. Myślami jestem z kilkoma z Was, z którymi w prywatnych wiadomościach wymieniam więcej niż kilka słów. Doba jest za krótka na to wszystko. A to forum, ten wątek, stał się dla mnie ważny, nie potrafię tego ubrać w słowa. Mogłabym to chyba nazwać pewną formą terapii. Nie bede ukrywać, że na codzień jest po prostu trudno.

Co do Kajetan. Rozmawiałam dziś z rejestracją. Wstępny termin 27 luty. Jednak wysłałam maila z naszym zaświadczeniem z ustawy "za życiem". Termin musi się znaleźć do 2 tygodni. Bardzo miła Pani w rejestracji sama powiedziała, żeby to dosłać to gdzieś nas wciśnie.
Obawiam się tego wszystkiego, ale...... Przecież nie będziemy ciągle do Tosi krzyczeć :D musimy przez to przebrnąć, żeby mogła do nas już niebawem gaworzyć

Musze spać.... Na dwie godzinki... . Później pokaże Wam coś extra ;)

reklama
@Itsaris niech towarzyszaca ci obecnie magia oczarowuje twoje zycie zwlaszcza nadzieja, zdrowiem i miloscia. Wszystkiego dobrego na Swieta i na kazdy zwyczajny szary dzionek [emoji319][emoji313][emoji738][emoji320][emoji178][emoji312][emoji319]

Kochana ja tez jednym tchem wczoraj was czytalam, z usmiechem, ze lzami na zmiane, jak wiekszosc nowych dziewczyn z ostatnich kilku dni podejrzewam ze z watku o ivf. Tak to wlasnie tam dziewczyny nas z wami 'zapoznaly'. Trzymam za was mocno kciuki i oby te swieta byly spokojne duzo zdrowka dla malej, cudownej Tosieńki :**

U Tosi był w tym tygodniu Mikołaj już dwa razy!!
Od forumowej cioci DareToBe :) i z fundacji charytatywnej Mitsu Maniaki :) obydwie przesyłki były wielką niespodzianką, niezwykle miłą ♥️
Tosia jest wyjątkowa, przyciąga dobrych ludzi :) bardzo, bardzo dziękujemy

Załączniki

• IMG_20181221_114450_842.jpg
    IMG_20181221_114450_842.jpg
    977,2 KB · Wyświetleń: 965
  • IMG_20181221_112035_458.jpg
    IMG_20181221_112035_458.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 973
Chciałabym złożyć Wam wszystkim, Tobie dzielna Mamo @Itsaris , Tosience ale także wszystkim Waszym czytelniczkom, a w szczególności @Destino i maleńkiej Helence dużo dużo zdrowia, miłości i ciepła w te Swieta.Niechaj te pierwsze, zamienia się w kolejne i tak dalej.Zycze Wam, Mamom dużo siły i zdrowia oraz radości z rzeczy prostych i niewielkich, które razem składają się w wielką milosc.

@Destino dla Ciebie również najlepsze życzenia na Święta, spokoju i radości

Dziewczyny, miło mi za taki odzew z Waszej strony. Nie spodziewałam się, że moja i Tosi historia będzie tak kogoś poruszać.

Chciałabym Wam wszystkim życzyć aby te Święta były wyjątkowe, tak jak i moje :) Wśród najbliższych, tych których kochamy. Jest to wyjątkowy czas, warto się zatrzymać i złapać te chwilę. Te święta już się nie powtórzą, będą jedyne, wyjątkowe - dla każdej z nas. Każda ma swoją historię.
Życzę Wam radości i spokoju.
Tosiaczek też składa życzenia wszystkim forumowym ciociom, dziękuję za wszystkie dobre słowa :)
♥️♥️♥️

Załączniki

• _20181221_232457.JPG
    _20181221_232457.JPG
    550,2 KB · Wyświetleń: 983
  • _20181221_232611.JPG
    _20181221_232611.JPG
    863,4 KB · Wyświetleń: 981
Jest cudna! A świąteczna sesja rewelacja- ta piękna opaska, czerwona tutu - kwintesencja słodkiej dziewczęcej elegancji :) A to zdjęcie jak tak patrzy w obiektyw- widać jak Tosia zaczyna być coraz bardziej kontaktowa :)
Dziękuję w imieniu całej mojej rodziny za życzenia i życzę Wam, żeby Święta minęły wam w codownej rodzinnej atmosferze, w otoczeniu najbliższych, w pełni zdrowia - masz rację, że to tyczy nas wszystkich trzeba czerpać garściami z tego co jest bo nigdy się już nie powtórzy :) Dla nas to też piękny czas, bo to też pierwsze święta mojej Kai - patrząc na Wasze zdjęcia bardzo żałuję, że nie zrobiliśmy takiej sesji, pamiątka byłaby na całe życie.
A o drobiazgach to już Ci pisałam, strasznie było mi miło móc zostać Tosiowym Mikołajem :D
Jeszcze raz: wesołych, najweselszych Świąt!

reklama
@Marciątko to dałaś mi pytanie :D wydaje mi się że włoski ma ciemny blond, rosną jej ciut jaśniejsze niż te co już miała od urodzenia :)
A w tym wszystkim pewnie zapomniałam napisać o pierwszych spacerach :) byłyśmy, kilka razy po pół godziny, mieszkam przy samym lesie, także spacer leśnymi ścieżkami :) przygotowań było więcej jak samego spaceru ;) Tosia spała jak wózek był w ruchu, w sumie jak w jest w foteliku i ruszam samochodem to też dwie sekundy i śpi hehe teraz miałyśmy cały tydzień rehabilitacji, więc bez spacerów, tylko wyjazdy do szpitala.
Wczoraj wyrawalismy się we 3 po raz pierwszy. Tak na chwilę do apteki i empiku, ale z wózkiem. Tata bardzo chciał :) pierwszy raz był z wózkiem, taki dumny jak paw chodził :D miło było tak choć na chwilkę się wyrwać :)
@DareToBe a ile ma Kaja? :) zróbcie sesje rodzinna po świętach, cudowna pamiątka. Dla mnie szczególnie ważne żeby zatrzymać te chwile na zawsze. Myślę, że jak dla każdej mamy :)
Mamy też zdjęcia tak "zwykle" na czarnym tle.

Do góry