reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
ale no to Ci powiedziałam jak wygląda moje życie. Żyje sobie normalnie, nie myślę o tym non stop. I dalej w ciąży nie jestem. Co robię nie tak?
Proszę, postaw się w sytuacji dziewvczyn takich jak ja, któych tu jest dużo. Które robią wszystko co w ich mocy, żeby spełnić swoje marzenie, a słyszą "wystarczy nie myśeć"...
Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3 😊

Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3 😊
No to się wymieniłaś. Jakieś refleksje?

Owszem, forum jest do podzielenia się doświadczeniem, wiedzą i informacjami, które się słyszy, ale niech te informacje będą mądre. A jak są głupie, to nie dziw się, że reagujemy.
Reasumując : usłyszałaś głupie informacje i my dzielimy się z tobą naszym doświadczeniem, że teoria o odpuszczaniu to bzdura.
Gratulacje, zdobyłaś nową wiedzę.

reklama
no i się wymieniamy, Ty powiedziałaś co słyszałaś, a wiele dziewczyn wymieniło się Tobą swoimi doświadczeniami - że powielanie tekstu o niemyśleniu to bzdura, często szkodliwa i bolesna, bo u kobiet, które długo się starają wywołuje poczucie, że to ich wina, że nie wychodzi. Idziesz w zaparte, ale zobacz ile z nas powiedziało Ci to samo. Może jednak warto przemyśleć...

Do góry